![]() |
Przenoszę dyskusję tu, gdzie jej miejsce i zamykam, bo chyba wszystko juz zostało powiedziane w tym temacie.
|
Cytat:
A to juz bez avatara Alfonsem byc nie mozna? To takie szlachetne imie... :szczerb: |
Bana dla wszystkich moderatorów!
Niech żyje rebelia! |
Cytat:
|
Edwardów to on właśnie kapuje.
|
Cytat:
|
Ja tam uwazam ze sa i tak tolerancyjni i to co tu przechodzi to ja bym im browara postawil przy najblizszej okazji :piwo:
|
Ja jestem kapusiem! Podobno nawet najbardziej aktywnym. :D
|
Forum rozwijają jego użytkownicy. Administratorzy i moderatorzy pełnią tu tylko rolę porządkową. Staramy się jak możemy, ale też liczymy na pomoc, bo każdy ma ograniczony czas i nie jesteśmy w stanie przejrzeć od razu wszystkich dyskusji. Jeżeli coś się dzieje, to od tego jest przycisk zgłoszenia postu. Jeżeli ktoś uważa, że zgłaszanie postów to kapowanie, no coż, wtedy pretensje może mieć tylko do siebie.
|
Cytat:
|
To proszę o zamknięcie.
Cytat:
|
No to ja sobie pozwolę zacytować całość ostrzeżenia.
Cytat:
|
Kolego. Zacytowałeś wybiórczo tylko drugie zdanie z trzech z treści ostrzeżenia. To trochę wprowadza w błąd innych, po których tu spodziewasz się poparcia. Daj całość i wtedy pozwól osądzić innym.
Po drugie, to przy rejestracji potwierdzasz zapoznanie się z regulaminem. Niby dlaczego mamy cię do niego odsyłać? A po trzecie, trudno nawet to jedno zdanie uznać za chamskie, chyba że ktoś jest panienką z okienka. Mnie też zdarza się niedowidzieć i radę pójścia do okulisty potraktowałbym całkiem pozytywnie. Poza tym, to chyba spotkały tu cię dosadniejsze określenia, które cię nie dotknęły. To o co chodzi? Weź więc się chłopie ogarnij i nie marudź. PS Może z góry przeproszę za użycie słowa "chłopie", bo już raz go użyłem i kogoś ono obraziło. Nie nawiązuje ono do średniowiecznego rolnika oprzątającego krowie ogony. Tu użyłem go w znaczenie chłop = mężczyzna, bez żadnych podtekstów. |
Do zamknięcia. Administracja forum ma gdzieś, więc nie ma sensu.
|
Ten moderator jest wampirem, to już ustalone bezsprzecznie, wygląda też na wampira, łysy, chodzi w płaszczyku z czerwoną podszewką i szpiczastym, podniesionym kołnierzem, bez zjedzenia czosnku nie zaglądam na forum. :nieee:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:14. |