![]() |
Nie nie wsytawiam :) Musiał bym żyć z wyrzutami sumienia do końca życia :D
W każdym razie chyba nie ma co już ciągnąc dalej tego tematu bo wszystko jest już jasne :) Dziękuje wszystkim za pomoc Pozdrawiam |
Cytat:
http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c02972516.pdf |
Żartujesz sobie z nas? Przecież to 100% lipton imitujący coś od HP. Zaczynam się zastanawiać czy to ty nie wystawiasz tych wynalazków i pytasz z poziomu handlowca, który kupił i nie do końca wie co lub osoby pozycjonującej aukcje. Przepraszam jeśli pomawiam, ale to tak wygląda.
Cytat:
Brylok! :D |
Cytat:
daj sobie spokój z tymi wynalazkami! to złom! szkoda sobie tym zawracać gitarę nawet za darmo! nie bądź frajerem, kup jakiś firmowy sprzęt i przy tych pojemnościach koniecznie usb 3.0 z wysokim zapisem proceder handlu tymi "lewymi" pendrajwami trwa na allegro od dawna (allegro coś tam udaje, że z tym walczy), w necie można znaleźć kupę informacji nt. temat |
Dobre:
Cytat:
|
Jeszcze weselej ;-). 512 GB za 100 PLN. Ta. Tyle kosztuje przyzwoicie wygladajaca i szybka 32-ka.
|
a co sądzicie o tym
http://allegro.pl/pendrive-hp-512gb-...005540561.html |
Na szmelcu są najlepsze przebitki. Nie tylko w tej branży.
|
Bo to sa odpady nie spelniajace norm , producent robi te odrzuty zanim nadrukuje logo ;)
|
Nie no ja nie kupiłem tyle co wiem co mi odpisali jak bym kupił to bym na pewno zrobił test i udostępnił:) Widać każdy inny jest chyba i jak w lotto jak trafisz to będzie działał jeden lepiej drugi gorzej:)
|
A co mówi h2testw? Bo jak zrozumiałem podłożyłeś głowę pod gilotynę, znaczy się kupiłeś to. ;)
Chyba że kupiłeś coś innego. Ale taki zapis w takich pojemnościach to podejrzany. :> |
Ja już nie myślę o kupnie tego No name :D Po prostu ku przestrodze dla innych żeby tego syfu nie kupować!
|
Taż to proszenie się o kłopoty - zobacz sobie cenę SANDISK Extrime Pro pojemność 128 GB a potem zobacz na te 128 GB no name i się zastanów dla czego jest taka przebitka w cenie...
|
A tu jeszcze jedną opinie mam:
Ja kupiłem 64 gb, pojemność faktycznie jest, tylko prędkości są niewielkie zapis ok 4Mb/sek a odczyt ok12 Mb/sek. |
Cytat:
A co do kształtu - taki futurystyczny - mi akurat się design podoba ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:45. |