![]() |
Działa wszystko oprócz overburning XGD3 \8334MB...:haha:
Bez rozszyfrowania ustawień w Eepromie i znalezieniu sposobu wgrania zmian do pamięci nagrywarki nie ma szans na crossflash do w pełni działającej wersji CB-Plus . https://forum.cdrinfo.pl/f15/optiarc...3/#post1323403 |
Podobno ktoś przeprowadzał próbę crossflashu na cb-plus do nagrywania na Xboxa, jak to się zakończyło?
|
Hey blackened2687, niestety mój to: DV-522GMA-000 :)
Pozdrawiam :) |
[offtopic]Leman39, TEAC DV-W522GMA czy TEAC DV-W522GM? Je***347;li DV-W522GM, to czy nie mog***322;e***347; by podzieli***263; si***281; firmware dump od jego? ;)[/offtopic]
|
Właśnie widzę, że EAC (nowy) ma jakiś problem, ale podłączyłem mu TEAC 522 (oem IHAP-a) i śmiga w trybie secure x24 :)
|
Cytat:
|
Chcę go użyć do zgrywania Audio CD, ma Ktoś może info czy zwraca błędy C2?
EAC twierdzi, że tak, ale jak wrzucam płytę specjalnie przygotowaną z C2 to ma problem ze wskazaniem... Zgrywałem na Litku 20A4P, tyle tylko, że idzie mu wolno, bardzo wolno. :P |
Ilość załączników: 1
Dla płyt DVD+R DL jest z automatu zmiana \ dla DVD+R\RW trzeba wgrać zmodyfikowany firmware i ustawić np. w BinFlash .
Załącznik 70643 |
Kto mi powie jak się booktype zmienia w tym modelu? :D
DVD-ROM dla DL |
Na parę dni muszą niestety położyć się w szpitalu. Po powrocie zrobię mini test Robotka :D
Nawet jej jeszcze do PCta nie podłączyłem... |
Tak to jest, czasami można upolować coś fajnego w małych sklepach komputerowych.
|
Ostatni model, z 79zł zrobili propocję na 49zł i dlatego leżał w gablocie
|
Może mają jeszcze w gablotce?
:) |
Olcom Świebodzice. Rodzinne miasteczko. Byłem po płytki, leżał w gablocie. Z ciekawości zapytałem co to za model. 49zl i dwa lata gwarancji :)
|
Cytat:
Czekam na testy;):):spoko: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:20. |