![]() |
Taką wersję znalazłem w jednym sklepie:
Kod:
Top Gear UK - Seasons 1-3 in SD, Seasons 4-14 in HQ and Seasons 14-22 in HD |
Ale gdzie wybrać? Szukałem po różnych sklepach i dostępne były płytki z wersjami 68-70r
|
170GB sezony 1-22 ;) mozna sobie wybrac co sie chce :P
|
Nawet nie jestem pewien, czy z lektorem Pl da się kupić. Po angielsku - jak pisał mgit - znajdziesz bez problemu, po jakieś 150 zł za sezon.
Innym legalnym wyjściem na obejrzenie wszystkich odcinków (a bez wątpienia warto) jest oglądanie w necie. Za darmo, choć to nie to samo co posiadanie DVD na półce, to bez wątpienia. Warto tez popytać wśród znajomych, naprawdę sporo ludzi to nagrywa. Sam mam kumpla który ma z połowę odcinków nagranych, nie wziąłem ich od niego tylko dlatego, że są z lektorem - a ten humor zdecydowanie wolę słuchać w oryginale, tłumaczenie zupełnie go nie oddaje. |
Przypadkiem jakiś czas temu włączyłem na BBC Brit i się zakochałem! Już nie chodzi o samochody, bo jakimś wielkim fanem nie jestem ale o całość. Jak dla mnie rewelacja.
@Jarson a gdzie kupię 1-13 i co najważniejsze ile to wyniesie? |
Sezon 1-13 można kupić na DVD (chyba żadna wersja remaster się nie pojawiła), ale od 14 w górę to wręcz nieładnie tak dopieszczony graficznie program oglądać w SD :P
To są 22 sezony, na wszystko na raz wydasz małą fortunę ;) Z drugiej strony - całkowicie warto. |
:hmm: eBay - jak darujesz sobie język polski
|
TOP GEAR
Interesuje mnie zakup płytek DVD/BD ze wszystkimi sezonami w języku polskim.
Chodzi o sezony od momentu kiedy Clarkson wrócił czyli chyba od 2002 roku. Gdzie znajdę najtaniej? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:27. |