![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TOP GEAR
Interesuje mnie zakup płytek DVD/BD ze wszystkimi sezonami w języku polskim.
Chodzi o sezony od momentu kiedy Clarkson wrócił czyli chyba od 2002 roku. Gdzie znajdę najtaniej?
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 16.09.2015 o godz. 23:09 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eBay - jak darujesz sobie język polski
|
|
|
#3 |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sezon 1-13 można kupić na DVD (chyba żadna wersja remaster się nie pojawiła), ale od 14 w górę to wręcz nieładnie tak dopieszczony graficznie program oglądać w SD
![]() To są 22 sezony, na wszystko na raz wydasz małą fortunę Z drugiej strony - całkowicie warto.
|
|
|
#4 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Przypadkiem jakiś czas temu włączyłem na BBC Brit i się zakochałem! Już nie chodzi o samochody, bo jakimś wielkim fanem nie jestem ale o całość. Jak dla mnie rewelacja.
@Jarson a gdzie kupię 1-13 i co najważniejsze ile to wyniesie?
|
|
|
#5 |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Nawet nie jestem pewien, czy z lektorem Pl da się kupić. Po angielsku - jak pisał mgit - znajdziesz bez problemu, po jakieś 150 zł za sezon.
Innym legalnym wyjściem na obejrzenie wszystkich odcinków (a bez wątpienia warto) jest oglądanie w necie. Za darmo, choć to nie to samo co posiadanie DVD na półce, to bez wątpienia. Warto tez popytać wśród znajomych, naprawdę sporo ludzi to nagrywa. Sam mam kumpla który ma z połowę odcinków nagranych, nie wziąłem ich od niego tylko dlatego, że są z lektorem - a ten humor zdecydowanie wolę słuchać w oryginale, tłumaczenie zupełnie go nie oddaje.
|
|
|
#6 |
|
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
170GB sezony 1-22
mozna sobie wybrac co sie chce
|
|
|
#7 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Ale gdzie wybrać? Szukałem po różnych sklepach i dostępne były płytki z wersjami 68-70r
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Taką wersję znalazłem w jednym sklepie:
Kod:
Top Gear UK - Seasons 1-3 in SD, Seasons 4-14 in HQ and Seasons 14-22 in HD Top Gear US - Season 1-5 in HD Top Gear Australia - Seasons 1-4 in HD Old Top Gear 1989-1993 Seasons Extras: Jeremy Clarkson Meets the Neighbours - Episode 1-5 Top Gear - At the Movies - 2011 - 720p Top Gear - Apocalypse - 1080p 60 Minutes - Top Gear story. Best of Top Gear Challenges. Best of Top Gear. Clarkson - Powered up. Clarkson - Head to Head. Clarkson - Hot Metal - 2004 Clarkson - Most Outrageous. Clarkson - Motorsport Mayhem Clarkson - Shootout - 2003 Clarkson - Supercar Showdown - 2007 Clarkson - Top 100 Cars - 2001 Clarkson - Unleashed on Cars - 1996 Clarkson - The Good, The Bad, and The Ugly - 2006 How To Kill Porsche 911 - Old - Top Gear Jaguar XJ220 vs. Ferrari F40 - Old - Top Gear Nissan Skyline - Old - Top Gear Clarkson - Heaven and Hell Clarkson - No Limits Clarkson's Motorworld - 1-6 Top Gear - Ground force Sports Relief. Top Gear - Stars in Fast cars Sports Relief. Top Gear - Supercars Across Itally - 720p -2009 Top Gear - The Challenges Top Gear - The great Adventurers 3 - Romania special - 1080p Top Gear - The worst car in the history of the world. Top Gear - Winer Opympics Special - 2006 Top Gear - 50 years of Bond cars. Top Gear of the pops - Comic relief special - 2007 Top Gear - "Rev Heads" 60 Minutes story Top Gear - Revved up - 2005 Top Gear - The Great Adventures - US special Top Gear - Polar Special Top Gear - The Pefect Road Trip 1 & 2
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| STIG z top gear pokazal kim jest... | demek | Off topic | 10 | 23.06.2009 23:23 |
| Top Gear magazyn - polska edycja | andrzejj9 | Off topic | 31 | 20.03.2008 19:04 |
| Metal Gear Solid (PSX): problem z odpaleniem dwupłytowej gry na PS2 | mastahpl | Homebrew | 15 | 16.06.2006 19:44 |