![]() |
Letnie igrzyska Rio 2016...
Temat aktualny i mam nadzieję, że będzie o czym pisać i z czego się cieszyć. A właśnie już jest!
Dosłownie przed chwilą Rafał Majka zdobył brązowy modela olimpijski w kolarstwie szosowym :jupi: :respect: Pozostaje niedosyt, bo Rafałowi brakło 2km do mety i byłoby złoto, niestety w finiszu we trójkę już nie miał sił. Szkoda, szkoda - ale i tak wielkie brawa dla Majki Oby to znaczyło, że worek medali dla Polaków się otworzył :spoko: |
Olimpiada okres pomiędzy dwoma następującymi po sobie igrzyskami.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Olimpiada_(czas) :czytaj: |
Czepiasz się zgredzie! Teraz ci pasuje?
|
Cytat:
Ja bym dopisał jeszcze ;) (MOD edit: tydzień BANA za niesportowe zachowanie w tym temacie) |
Letnie śmietniska w Rio?
|
Patrzymy w telewizory!
Właśnie siatkarze grają z Egiptem. Prowadzimy...powinno teoretycznie pójść gładko, ale na takiej imprezie nikt nie gra na pół gwizdka. Edit: Właśnie skończył się drugi set. Jest 2:0 dla Polski. A za godzinę piłkarze ręczni zmierzą się z Brazylią. Tu nikt nie liczy na łatwy mecz, więc emocje będą :spoko: |
No i emocji właściwie nie było...wdupiliśmy :sciana:
Nasza gra wyglądała źle, właściwie tylko Daszek zasłużył na pochwałę za skuteczność rzutową. Reszta średnio, słabo i źle. Jeśli szybko nie wyciągniemy wniosków, to daleko nie zajdziemy tak grając. A siatkarze na luzie przejechali Egipt 3:0. |
Tak sobie przypomniałem mój post z tematu o Londynie:
Igrzyska Olimpijskie - London 2012 Po co ją tam znowu wzięli. Dzisiaj czytałem jakieś wypociny "redaktorka" z Onetu, jak to ludzie wieszają na niej psy i próbował ją tłumaczyć. Do ****y nędzy, skoro tym razem niby podchodziła do Igrzysk jako najważniejszego turnieju w tym roku to po jaką cholerę brała udział w turnieju przed Igrzyskami? Że niby nie miała czasu się przygotować, 52 godziny w samolocie, pierdu, pierdu. Powtarzam, to dlaczego nie odpuściła przed Rio? Bo szkoda było odpuścić kasę. Tyle w temacie. |
|
|
ja pie**dolę, a tak zapewniali,
że będą sukcesy w ciężarach bo koksiarzy nie będzie k***a no i co k***a |
Czytałem trochę...dziwna sprawa. Ponoć wykryli nandrolon i to ponoć przeżytek, który w organizmie pozostaje wykrywalny przez 1,5 roku.
Na testach przez igrzyskami był czysty, więc musiałby być totalnym głupkiem waląc teraz to coś. Jednak obie próbki pokazały to samo. Nie wiem/nie znam się czy możliwe jest inne wytłumaczenie tej sytuacji, np typu ktoś go wrobił, coś mu zapodał bez jego wiedzy, jakieś błędy w laboratorium... :hmm: A sytuacja przykra, zapewne również dla jego brata Adriana który jest mistrzem olimpijskim i w Rio też będzie walczył o medal. |
faktycznie, robi się dziwnie :ysz:
próbki B nie mają, są tylko wieści o próbce B :sciana: http://www.sport.pl/rio2016/1,130063...ml#BoxSpecPrze |
widząc poziom przygtowania tych igrzysk i dookoła panujacej tam bidy , można śmiało stwierdzić ze bokiem idą grube role ojro do kieszeni tych i owych co decydują o tym i tamtym
co do samego zielinskiego to wątpię ze bral deke , przecież to juz jest na ryku dobrych parę lat i chyba nie liczył ze jego akurat nie sprawdza zeby tylko za pare lat nie wyszło ze owe igrzyska sa kupione ... |
Kupione...pytanie która wielka impreza w ostatnich nastu latach nie była kupiona.
No dobra - euro u nas chyba nie były kupione, bo nie miałby kto zapłacić. Poza tym cudów nie ugraliśmy, więc kiepski to byłby interes. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:34. |