![]() |
Wyprodukowany w 2017 roku. Za taką cenę za jaką go kupiłem i z takim opisem nie liczyłem na to że będzie w stanie jakby był prosto wyjęty z pudełka.
|
Rozchodzi o to ze byl nowy ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Taa, a aniolki sa garbate lol2 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja dla mnie uszkodzony laser w torze BluRay....bardzo często spotykane uszkodzenie w tym modelu. Laser do wymiany ....który kosztuje z kosztem przesyłki w tej chwili więcej jak nowy fabryczny napęd ...
|
|
Cytat:
Wiesz, mam rok gwarancji i w sumie to w nim nie grzebałem, bo da się to oczyścić bez rozbierania ;) |
A da się sprawdzić czy podmieniono laser?
|
Cytat:
tylko nie wiem jak jest z tym twoim firmware 1.03 , ale chyba " czary2mary " gdzieś to opisuje jak wykonać. |
No tak tylko to nie powinno miec miejsca, ja osobiscie bym to oddal nic w tym nie grzebal i kupil nowe ale to twoja decyzja zrobiles jak uwazasz obys nie zalowal tylko tej decyzji puzniej ;) wiesz jak nowe to nie uzywane i kurz/brud to tam nie ma jak sie dostac do srodka, jedynie uzywane napedy tak maja, mi to wyglada ze jakis miglanc oddal to do sklepu z podminionym laserem a oni to puscili dalej ale to tylko moje starcze brednie :D
|
Dobrze że techniczny jestem to sobie poradziłem :D
Skoro kupiło się jakiś leżak czy magazynowy czy wystawowy, wszystko jedno, to przecież zakurzony może być, no i okazało się że wyczyszczenie soczewek pomogło i działa :) |
Piszesz i masz Jaką kupić nagrywarkę BLU-RAY 2020r.?
|
Na przyszłość to potrzebuję napędu bluray w rozsądnej cenie, który będzie działał :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:13. |