Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.08.2011, 18:18   #25
szukajek
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 18.09.2004
szukajek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
cieszę się tak sporym zainteresowaniem moją sprawą, dziękuję wszystkim za odpowiedzi
raczej zdecydujemy się na coś 32cale lub mniejsze to i finansowo wyjdzie ładnie i ściany nie zawali.

Martwi mnie kąt patrzenia, jak kupiłem monitor lcd samsung 206bw
to np: leżąc na łóżku nie widziałem ekranu i tak samo z boku, było widać tylko kontury. Od jakiegoś czasu zauważyłem że to znikło obraz widać wyraźnie z każdej strony Nie wiem czy to się matryca przystosowała czy co ale fajnie jest
Tylko pytanie czy tak może być i z tv? Wiecie oglądając je w sklepie na pułkach przy innym oświetleniu itp wyglądają super, chociaż zauważyłem że np sony ma gorsze kolory od oriona ale samsung ma lepsze od sony i oriona natomiast LG był zbyt przesycony, teraz też nie wiem czy to kwestia ustawienia kontrastu i nasycenia w menu (pewnie tak)

Ale właściwie to odpisuje bo zaciekawiło mnie to co napisał Jabba the Hutt [Funkcja odczytu MKV i divix]
To rzeczywiście musi być fajne, włożyć pena do tv i oglądać film bez przeszkód, jednak czy odczyt z pendriva nie spowoduje tego że film będzie mulił? Czy to już będzie zależeć od jakości pendriva?
szukajek jest offline   Odpowiedz cytując ten post