Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.11.2012, 22:58   #40
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Weź mi tego nawet nie przypominaj, bilety sprawdzali chyba ze 3 razy, a jedziesz, tuduk... tuduk....tuduk..., potem stoisz w polu pół godziny, żeby pociąg z przeciwka puścić, nagle jedziesz 120 na godzinę przez 1o minut, stoisz i tuduk....

A ja nic do zaleczania kaca nie brałem, bo sam nie cierpię takich pasażerów. więc i innym nie dostarczam niechcianych atrakcji, a tu ruduk, tuduk......

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 02.11.2012 o godz. 23:03
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post