![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#76 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie jestes sam. od zeszlego roku gubie cos nagminnie. szczegolnie pieniadze, a najbardziej szczegolnie to Kaziu Wielki lubi sie zapodziac
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gubienie?.... nie umisz pić?
![]() JA jak jestem wypity, to pilnuję wszystkiego dużo bardziej, oczywiście nie pokazując złodziejowi gdzie mam portfel i telefon. |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Nic nie gubię, bo nigdy nie jestem trzeźwy.
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
edo
sek w tym, ze na trzezwo
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#81 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja to tak i tak.
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Ale tak na serio, to jak mam trochę w czubie, to się bez porównania bardziej pilnuję, łącznie z przełożeniem jakiejś sumy na bilety i piwo do kieszeni spodni i schowaniem portfela nawet w gaciach.
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja jak idę się gdzieś bawić na miasto to mam cały "system".
W lewej przedniej kieszeni dokumenty (zazwyczaj tylko legitymacja i dowód osobisty), w prawej przedniej komórka, w tylnej lewej drobniaki i banknoty do 20 zł, a w prawej tylnej 50, 100 itd. :-) Nic więcej nie biorę, do kurtki w zapinanej kieszeni chowam klucze od domu. |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Do podróżowania z gotówka dobry jest pasek do spodni z kieszonką od wewnątrz. To było popularne w XIX wieku, ale współczesne złodzieje chyba tego nie znają
Mam taki marki Fjord Nansen, pewnie można kupić w sklepach podróżniczych.Kiedyś stałem przed siedząca za stolikiem żeńszcziną na przejściu granicznym z Rosją i poprosiła mnie o okazanie gotówki na pobyt. Zmęczony byłem, rozkojarzony i bezwiednie zacząłem luzować pasek... aż zobaczyłem jej wielkie oczy
|
|
|
|
|
|
#85 | |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Cytat:
![]() Tak bardzo pilnowałeś i przekładałeś wszystko po 5 razy, że ledwo na pociąg zdążyliśmy
|
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Weź mi tego nawet nie przypominaj, bilety sprawdzali chyba ze 3 razy, a jedziesz, tuduk... tuduk....tuduk..., potem stoisz w polu pół godziny, żeby pociąg z przeciwka puścić, nagle jedziesz 120 na godzinę przez 1o minut, stoisz i tuduk....
A ja nic do zaleczania kaca nie brałem, bo sam nie cierpię takich pasażerów. więc i innym nie dostarczam niechcianych atrakcji, a tu ruduk, tuduk...... Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 03.11.2012 o godz. 00:03 |
|
|
|
![]() |
|
|