Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.05.2013, 17:45   #2
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez marley Podgląd Wiadomości
Poszukuje tanich ale dobrych płytek do audio. Kupiłem cake 10 verbatimów tych białych i wszystkie musiałem wyrzucić bo wszystkie były skopane. Zastanawiam się nad Esperanzą białą albo Titanum albo Extreme. Co wybrać? A może TDK te szare? Przyznam że gubie się w tym po przygodzie z verbatimami.
Chińskie Verbatimy od CMC na starszych napędach się wywalają -na najnowszych jest całkiem nieźle

LG BH16NS40/WH16NS40/BH16NS48

Esperanza CD-R od Pro-Disk-a Tajwan całkiem niezła

LG BH16NS40/WH16NS40/BH16NS48

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post