Dyskusja: Radary w Polsce
Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.11.2013, 00:59   #604
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Wawelski Podgląd Wiadomości
Nie musi wiedzieć. Mógł użyczyć synowi, córce, szwagrowi czy koledze. I nie musi wiedzieć, kto prowadził akurat w tej chwili.
[...]
Błąd. MUSI wiedzieć. Skoro użyczył synowi/córce, niech płaci syn/córka. W tym momencie odpowiedzialność spada na tego kto korzysta.
Cytat:
Nie bardzo wiem, na czym miałaby polegać odpowiedzialność właściciela za nóż czy samochód. Jak ktoś tego narzędzia użyje do wykroczenia czy przestępstwa to chciałbyś, żeby właściciel za to odpowiadał? Bo pożyczył sąsiadowi nóż?
A co, jest inaczej? Jak Twojego rewolweru ktoś użyje do dokonania zabójstwa to kogo pierwszego wezwą na przesłuchanie?
Cytat:
A dlaczego miał pilnować? Panie, ja mam 5 samochodów. Kluczyki wiszą i który z domowników/pracowników potrzebuje, to bierze dane auto.
Kolejny błąd. Potwierdzający jedynie nieodpowiedzialność właściciela.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post