Dyskusja: ktoś pomoże ?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.11.2003, 02:02   #9
donvit
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 24.01.2003
donvit zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Po pierwsze dzięki za tak wyczerpującą wypowiedź . Wiele z tego napewno znajdzie zastosowanie. Na początku po zakupie zacząłem wątpić, żę kupilem dobry zestaw, ale teraz coraz bardziej sie do niego przekonuję. Dobra jakość obrazu i dźwięku przy odpowiednio niższej cenie. Trochę żałuję, że nie czyta SVCD i ma zabezpieczenie regionalne. Na tomiast co do płyt, na których wypalać, to powiem tak. Wypaliłem dopiero trzy DVD+R.
-Pierwsza TDK+R zrippowane w Smart Ripperze i wypalone Nero 6.0-chodzi bezbłędnie oraz
-dwie DVD+R firmy Datex zrippowane i nagrane w DVD Decrypterze (Iso mode)-bez powodzenia
oraz 2 płytki DVD+RW Platinium zrippowane w DVD Decrypterze (File Mode) i nagrane Nero 6.0 i o dziwo chodzą jak burza.
Nie wiem więc co mam zrobić ale skłaniam się raczej w kierunku TDK+R. Nie martwią mnie koszty, bo nie będę nagrywał taśmowo a raczej tylko dla własnych potrzeb. Filmy, których potzrebuję to raczej klasyki i rzadkość, więc chyba nie zbankrutuje
Co do softu to na razie nie zawiódł mnie DVD Decrypter (ale File Mode) w połączeniu z Nero 6.x.x.x (23), więc póki co ekspertmentuję na tym.
Jeszcze raz dzięki za wypowiedź. Będę informował na bierząco o tym co się dzieje.
Pa
Sound Blaster Live!
Ram 1000 MB PC 433
donvit jest offline