Cytat:
Napisany przez Kris Killer
Czy mozesz mary67 krociutko napisac jak w DVDXcopy Platinum, zrzucic plyte dwuwarstwowa na dwa DVD-R??
Chcialbym sobie nagrac te poszerzone wersje Wladcy Pierscieni i Dwoch Wiez w naprawde dobrej jakosci. Czy uda sie zachowac menu ?? Czy na drugiej plycie tez bedzie menu?? I jak usunac ten komunikat przed wypaleniem. Mam ten program, ale przyznam ze mi sie nie spodobal. Wydal mi sie malo przyjazny i malo intuicyjny. Tymczasem na forum ludzie twierdza ze wystarczy kilka klikniec...
Pozdr
Krzysztof
|
Możesz użyć wersję "platinum" ale ja osobiście polecałbym wersję
dvdxcopy 1.5.2. jest dużo bardziej przyjazna. Po uruchomieniu program automatycznie podzieli płytę na dwa dyski (oczywiście jeśli orginalny nośnik przekracza 4.38GB)
I wtedy ustawiasz sobie czy płytka druga ma startować z menu czy bez. Ponieważ mam orginalny film o którym piszesz, to obydwa dyski z filmem
zajmą Ci cztery nośniki.Ale otrzymujesz wtedy idealną kopię z
menu na drugiej płycie. Możesz jeszcze wcześniej pozbyć się
zwiastunów i reklam, są odpowiednie przyciski które usuwają wszystko poza filmem. To co usunąłeś możesz podejrzeć w okienku "Preview TitleSet" Zaznaczasz okienko "output disk is ready" to znaczy że po zgraniu na HDD automatycznie zacznie nagrywać. Ale jeżeli nie chcesz mieć po przegraniu loga firmy 321 Studios to tego okienka nie zaznaczasz. A co masz zrobić żeby go nie było to masz w tym załączniku.
Jakbyś miał więcej pytań to pisz śmiało