Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.02.2004, 23:29   #13
KarolluZ
Guru

Data rejestracji: 29.06.2002
KarolluZ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
kursor smiga - nic wiecej
odpal na tym przegladarke (kochane ie - 20 okien), winampa, jakies manager plikow - i nawet kursor przestanie dzialac
a jak jeszcze dowalisz sobie 'obowiazkowe' p2p to zapomnij o czymkolowiek
chyba ze nigdy wczesniej nie widziales kompa ktory bootuje sie 10 sek, zamyka w 2, i nie widac po nim zmeczenia nawet jak w tle chodzi ci gra zajmujaca 380mb ramu a ty akurat musisz z kims na gg pogadac

jest 'plynnosc' i 'plynnosc'
na stary komp polecam albo linucha [i tak sobie nie pograsz] albo 98se, albo 2k3 ale BEZ właczania bajerow graficznych i innych

No ja nie widzę sensu, żeby tyle okienek odpalać na raz... sam do niedawna miałem kompa wyposażonego w celka 433, twardy 20 GB Fujitsu, grafike GeForce 4 mx440 mb i co ważne 129 MB ramucy.... XP instalował się około 30 minut albo ciut dłużej. Zainstalowałem go dlatego, że rózne aplikacje [głównie programy], działały mi szybciej. Jednak jak przetestowałem niektóre gierki to lepiej chodziły niż na 98.... Ponadto wypalałem płytki ne nerusie w wersji 5, bo 6 mi nie przypadła do gustu... i w międzyczasie rozmawiałem na gg, odpaliłem winampa, przeglądałem sobie strony na IE.... miodzio.... jednak wszyscy dobrze wiemy, że szczególną rolę odgrywa konfiguracja windy.... Jednak na kompach gorszych od 433 nie polecam instalowania XP, bo to będzie mordęga.....