Cytat:
|
Napisany przez Edwardo
ale zakreciles z tymi osobami, dobra spoks,
mi sister jedzie do usa tylko ze wraca dopiero we wrzesniu... wiec troche poczkam. 
no to zacytuje dokladnie:
"Dobra wiadomość dla wszystkich noszących się z zakupem odtwarzaczy iRiver. Od 15 maja gwarancja na wszystkie nowo zakupione produkty tej firmy zostanie wydłużona do 2 lat.
Od 15 maja b.r. zmianie ulegają okresy gwarancji udzielanej na odtwarzacze iRiver. Od tej pory na nowo zakupione odtwarzacze iRiver udzielana będzie 2 letnia gwarancja. Istotną nowością jest objęcie serwisem gwarancyjnym także produktów zakupionych poza granicami Polski.
W szczególny sposób wiadomość ta powinna ucieszyć sporą grupę użytkowników iRiver, którzy weszli w posiadanie swoich odtwarzaczy w USA lub Kanadzie i których gwarancje do tej pory nie były uznawane w Europie."
acha, seria 790 ma USB2.0 a 780 ma 1.1
bierz USB 2.0 bo ja na moim MoVo moge sie pochlastac czasem jak mi sie spieszy. a zobaczysz, 256 Mb zawsze Ci sie przyda 
|
Z tym pierwszym to laski nie robia. Przepisy Unii juz dawno nakladaja na nich taki obowiazek... Ale to, ze uwzgledniaja reklamacje sprzetu kupionego rowniez poza Polska jest calkiem milym zagraniem.
Dzieki za zwrocenie uwagi na ta roznice w USB. Czytalem ich opisy na tysiace roznych sposobow, a bylem swiecie przekonany, ze obydwa modele maja juz USB 2.0. A tu okazuje sie, ze tylko te z 256MB pamieci. W takim razie decyduje sie na takiego i prawie na pewno bedzie to ten:
http://www.iriveramerica.com/products/iFP-790.aspx
bo serii 8xx jakos nigdzie w stanach nie mozna dostac. Szkoda tylko, ze jest on w tym kolorze czerwonym, ktory nie za bardzo mi sie podoba (moze jednak sa tez w innych kolorach

), ale juz przezyje. Wazne, ze bedzie to dobry sprzet (a mam nadzieje, bedzie

).