Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.02.2005, 11:36   #17
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ziele
Chyba się nie rozumiemy dokumenty backupuje na inne dvd. Obraz systemu mam zrobiony po instalacji czyli bez zbednych śmieci. Programy które bardzo często się zmieniają lepiej instalować na d i backupować razem z dokumentami a nie systemem.

Nie darmowy... ale wystarczy sama płytka bootowalna i reszte można wywalić. No chyba ze chcesz robić obrazy pod windowsem i podmontowywać je jako dodatkowy dysk w celu przeglądnięcia w nim danych. Program na cd jest identyczny jak pod windowsem....mo może niecałkiem. Ładuje się mini system graficzny wyglądający jak xp. Jak chcesz to mogę Ci podesłać (tylko 22MB zajmuje iso) to sobie zobaczysz jak działa.
Trochę zagmatwane, ale generalnie chyba rozumiem, w czym rzecz

Pomyślę dzisiaj nad tym, żeby programy, w których dane się zmieniają, dać na inny dysk. Z tym, że pewnie nie wszystkie z nich trzymają dane w swoich katalogach, np: program pocztowy czy komunikator (chociaż AQQ, którego używam chyba ma podkatalog w katalogu programu) trzymają je w tych danych użytkownika. Tego się chyba nie da przeskoczyć?

-----
EDIT

Powiedz mi jeszcze jak możesz, jak dokładniej wygląda tego użytkowanie. Czy jak będę już miał nowy system, to mogę po prostu zainstalować ten program i stworzyć nim jakiś obraz systemu, który potem nagram na płytkę i będę mógł wgrać na dysk (i też czy wcześniej będę musiał go sformatować, czy po prostu nagrywam na obecnego windowsa?)?

I te 22MB to co zajmuje?

neverending path to perfection..

Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 09.02.2005 o godz. 11:46
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post