Cytat:
|
Napisany przez ro29
(...) Wszystko to zaczyna być zupełnie niezrozumiałe, przykre i smutne ...(...)
|
Przykre i smutne - tak, ale czy niezrozumiałe

Przecież to jasne - małość ludzka... Nie pamiętam kto - Kisiel może - powiedział: "Polityków to u nas wielu... męża stanu nie ma". Zapomnieli politykierzy o co w tym wszystkim chodzi. Przecież to proste - o Polskę chodzi. A co, tam na górze się liczy - ja ze szwagrem i nasz wspólnie uprawiany ogródek. Zrobileśmy sobie ekipę, rozdaliśmy stołki i jedziemy bez żadnych hamulców. To właśnie PiS-y robią, to samo komuchy robili, wcześniej AWS, to samo PO zrobi jak kierownicę capną. Zauważcie - to kto rządzi dla nas praktycznie jest bez znaczenia, dla przeciętnego zjadacza chleba naprawdę to nie ma znaczenia - o ile jest demokracja. Łukaszenkizm nam chyba nie grozi - chyba. A Kaczek mi żal... nie głosowałem na nich, jeśli o ściłość chodzi. Ale przyjmuję, że chcieli dobrze - dla nich akurat rozliczenia z przeszłością są ważniejsze, niż to co mnie interesuje. No i wyszło, że z buractwem tą czwartą będą robić - zdarza się...Ale tego, że znowu parę miesięcy w plecy...ooooo tego to qrde nie daruję i mogę, po raz pierwszy chyba nie iśc do wyborów...
Z konsomolskim pozdrowieniem.