Dyskusja: skrecona kostka
Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.06.2006, 16:58   #12
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Kiedyś tak było.. Na skręcenia nikt nie zwracał uwagi.. Grało się w piłkę, ulegało kontuzji, ledwie dochodziło do domu, tam noga do wrzątku, jakaś maść i.. następnego dnia dalsza gra
dokładnie - ja miałem spuchniętą kostkę przez pół roku bo co mi się zagoiła, to i tak była osłabiona i nadwyrężałem ponownie. zwichnąłem na wiosnę/wczesnym latem - nie pamiętam dokładnie, bo to dawno było a w zimie jak zakładałem but narciarski to ledwo wchodził i z wielkim bólem. po feriach zimowych było dużo lepiej, bo w usztywnianiu kostki buty narciarskie od gipsu niczym się nie różnią
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post