Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.09.2007, 19:30   #4
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez tajt28 Podgląd Wiadomości
Za szczery byłem z tym sciąganiem? To taka głupia przypadłość. Następnym razem wspomnę o kopii bezpieczeństwa z uszkodzonego oryginału.

Cytat:
Napisany przez tajt28 Podgląd Wiadomości
Ale dziękuje za odpowiedź. Szkoda, że rzeczywistość jest nie po mojej myśli. Myślałem, że można coś wykombinować w tym temacie.
pozdrawiam
Można niby próbować wycinać np. w TMPGEnc MPEG Editor, ale po pierwsze kupę zabawy, po drugie z uwagi na budowę mpeg wycinasz kilka klatek, czyli będą po wycięciu zauważalne skoki. Więc najpierw zrób lepiej próbę na jednym fragmencie i obejrzyj efekty.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post