Cytat:
Napisany przez yahol
Chodzi ci o CCE Basic 2.70 CinemaCrafta  przeciez to wtyczka do Adobiego (Premiere) wiec 
|
Nie, chodzi o wersje standalone stworzona w jednym EXE. Malo tego - o wersje 2.67, bo daje (subiektywnie) najlepszy obraz, a na dodatek to glownie chodzi o DVD Rebuilder - transkoder do DVD najwyzszej klasy obslugujace CCE 2.67. Ale nadal pozostaje druga niedogodnosc ktora podalem, a wiec cena...
Cytat:
Napisany przez yahol
inaczej, Mac to F1 w kompach, PC to samochod osobowy- i jedno i drugie moze kosztowac majatek, a uzycie zupelnie inne
|
No faktycznie troche nietrafione - raczej Ferrari i Porsche. Sa zwolennicy jednych i drugich. I kazdy powinien kupic to, co mu sie podoba.
Cytat:
Napisany przez Patrix
akurat esteta w tej kategorii nie jestem wiec mi to lotto... chodzi o wn***281;trze...
|
Mnie na odwrot - nie potrzebuje niesamowitych osiagow w komputerze, bo z zalozenia sluzy mi on do pracy. Od grania mam konsole.
Cytat:
Napisany przez pepperman
hm, raczej Ty masz symptomy fanboya (czegos tam) 
|
To specyficzne zjawisko. demek jest raczej antyfanboyem - jak Tobie sie cos podoba to on na sile Ci udowodni ze cos i tak jest beznadziejne. Dlatego ze Tobie sie to podoba - to jedyny powod ;-). I nieistotne ze wiesz swoje i zdania nie zmienisz - "polemika" (a raczej groch o sciane) miejsce miec musi...
@Patrix - nie wiem nic o Shreku ale profesjonalni telewizyjni montazysci nieliniowi pracuja na Macach. Zaden szanujacy sie montazysta (nie taki do prostych zadan typu wesela) nie dotknie niczego poza Pro Toolsem. Czemu? Zapytajcie montazystow... To opinia zaslyszana od "pana z branzy" ;-)...
@Smartek - prawda ze sa piekne :->? Ale HP Pavilion z indywidualnym wzorem tez jest niczego sobie ;-)... Nie wiem czy widziales tez notebooki MSI z nowej serii (biale, wysadzane 120 krysztalami od Swarovskiego)... Ale to juz temat na zupelnie nowy... temat ;-).