![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | ||||
|
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
chocby seria ES audio. Sony przynajmniej miala takie aspiracje, ale nie wystarczy wypuscic, trzeba jeszcze dbac o swoje produkty, a ze u nich marketing jest jaki jest.. Cytat:
.przeciez wiadomo, ze gowno plywa .osx jest naprawde fajnym systemem, co nie znaczy ze wszystko trzeba w nim lubic. nikt nie zmusza Cie do sluchania jobsa i fanbojow .
Ostatnio zmieniany przez pepperman : 28.10.2007 o godz. 17:59 |
||||
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |||
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
nie zgodze sie, ze sa niewypozycjonowane Cytat:
nikt mi nie broni, ale szczerze mowiac nie chce mi sie bawic w patchowania i inne bzdetu po to zeby go zaraz usunac
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|||
|
|
|
|
|
#18 |
|
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
o masz... może ktoś założy jeden topic o tytule Mac Vs Windows i wszyscy będą tam bluzgać, podawać argumenty itp. Ja używam Maca bo mi się podoba, mam też PC bo jest lepszy chociażby w grach, ale ma swoje wady, które, moim zdaniem, Mac niweluje bo ich nie ma. Z kolei Mac ma wady których nie ma PC. I tak jak zauważył ed hunter, a ja się z nim zgadzam, nie ma sensu się kłócić.
To i tak nic nie da, więc koledzy zachowajcie swoje zgryźliwe komenty. To są tylko rzeczy - martwe Ja się mogę kłócić ale o na prawdę ważne sprawy, takie jak moja kobieta![]() Pozdro;]
|
|
|
#19 | |||
|
Guru
![]() |
Cytat:
nie sa, nie sa. Cytat:
Cytat:
.
|
|||
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
Cytat:
Nie widzę sensu dalszego prowadzenia tej dyskusji;]
|
|
|
|
#21 | |||||
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Cytat:
Cytat:
Cytat:
w polsce nie sa, gdzie indziej sa i to mocno Cytat:
ty bys nie kupil a ja w zaleznosci od produktu nie chce mi sie w to bawic szczerze mowiac Cytat:
a ja wrecz przeciwnie, tylko z jednego powodu
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|||||
|
|
|
|
|
#22 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja tak dla odmiany (na temat) - jest piekny ^_^. Estetyka systemu jest boska... Na pewno sprobuje...
Co nie zmienai faktu ze gdybym mial pieniadze i dzialaloby na nim CCE - kupilbym Maca... Sa po prostu piekne same w sobie gdy na nie popatrze... |
|
|
|
|
|
#23 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
mnie sie mac w ogole nie podoba, taka zabawka dla dz(c)ieci
|
|
|
|
|
#24 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja sie w budzie bawilem eMacem i jako***347; si***281; w nim nie zakocha***322;em wcale...
![]() ^^ ooo zgrozo
|
|
|
#25 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
to wszystko przez to, ze te brzydko wygladaja, nie sa cool i trendi......
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
przeciez to wtyczka do Adobiego (Premiere) wiec ![]() Estetyka swoja droga, jest w cenie i uwazaniu (i samego komputera i systemu), logika systemu - to inna bajka. Tu Apple bylo, jest i bedzie przodownikiem w funkjonalnosci i pomyslach. (Win XP powstal bo Apple wypuscilo sys X, okienka - wiemy, byly procesy, myszka - pomysl Apple, dock, ramki...itakdalejitakdalej...) Nie oszukujmy sie, Apple jest dla okreslonej, dedykowanej grupy uzytkownikow gotowych zaplacic wiecej za firme i wyglad. (tak ja sa ludzie kupujacy Mercedesy i Fiaty) PC jest kompem uiwersalnym, wiec z zalozenia innym, z innymi zadaniami i celami. (inaczej, Mac to F1 w kompach, PC to samochod osobowy- i jedno i drugie moze kosztowac majatek, a uzycie zupelnie inne). (i powiedzmy sobie jasno: Mac ma grupe fanatycznych zwolennikow i takichze przeciwnikow- jestem zwolennikiem Maca, ale PC tez uzywam i nie mam z tego powodu kompleksow.) Za to prawie wcale nie znam Linuxa
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
poza tym co mi po wyglądzie jak nie lubie OS'a ? ![]() (tylko zeby mi tu nikt nie wyskoczyl ze zdaniem w stylu 'jak tego mozna nie kochać ')
|
|
|
|
#28 | |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Cytat:
mac nigdy nie byl, nie jest i nie bedzie F1 wsrod komputerow! F1 to sila a nie wyglad, a pc sa mocniejsze w tym momencie wiec porownanie totalnie nie trafione gdybys tego nie napisal to by wyskoczyli
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Guru
![]() |
demek, Ty chyba nie wiesz co to pozycjonowanie. tamte sprzeciki po prostu tylko rzuca sie na rynek i zapomina
.Cytat:
to po cala ta dyskusja. od tego trzeba bylo zaczac. hm, raczej Ty masz symptomy fanboya (czegos tam)
|
|
|
|
|
![]() |
|
|