![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
z nowych denonow to nie, ze starych bylo w czym wybierac nie musze go instalowac, przebywam na codzien z fanbojami maca i mi juz bokiem wychodza i oni, i ich komputery fanboya ale czego?
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ee...i tak to nic nie dalo
![]() dopisze jeszcze, że nic nie mam do Makowcow używają tego co lubią i na czym im 'wygodnie' i dopóki taki ktoś nie mowi ze MAC to ach och a PC to shit, OS ach och a Windows to shit (no tu mogę się zgodzić ale na rzecz Linuksa ![]() Prawda jest taka, że jak znacie historie apple to musieli oni wejsc na rynek innych sprzetow np. ipod bo z zyskiem z samych maczkow nie szlo im najlepiej... wrecz byl taki czas ze calkiem ich przytloczylo... a co do tego F1... podobno Shreka montuja na macach ![]() może coś w tym jest ale czy Kowalski pod swoim dachem to wykorzysta ? NIE. Pomijam odwieczny problem z oprogramowaniem (latanie miedzy platformami, z tym to nawet w Linuksie problemy sa) Na jeden system dany program istnieje a na inny nie a jeśli już to potrafi być niekompatybilny etc. 80% miesiecznikow komputerowych zamieszcza na swoich 'cedekach' material pod windows... 19% pod pingwinka a 1%... ![]() wymieniac mogę dalej dlaczego nie podoba mi się OS, średnio podoba Linuks i podoba Windows tak PODOBA przynajmniej pracuje caly czas na jednym. konkluzja: byc ekspertem od wszystkiego czyli do niczego, wiekszy problem ma ekspert OS'a w PL nie znajacy Windows niz ten drugi... ![]()
![]() |
#33 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobra. zaraz zak***322;adam temat LCD vs Plazma, lub jaki***347; inny fajny z tej serii
![]() mo***380;e PO vs PiS znowu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Przecież wiadomo, że plazmy lepsze ;-P. A co do wyglądu to M@Xowi chodziło zapewne o macbooki i tu się z nim zgodzę w 100%. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |||
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To specyficzne zjawisko. demek jest raczej antyfanboyem - jak Tobie sie cos podoba to on na sile Ci udowodni ze cos i tak jest beznadziejne. Dlatego ze Tobie sie to podoba - to jedyny powod ;-). I nieistotne ze wiesz swoje i zdania nie zmienisz - "polemika" (a raczej groch o sciane) miejsce miec musi... @Patrix - nie wiem nic o Shreku ale profesjonalni telewizyjni montazysci nieliniowi pracuja na Macach. Zaden szanujacy sie montazysta (nie taki do prostych zadan typu wesela) nie dotknie niczego poza Pro Toolsem. Czemu? Zapytajcie montazystow... To opinia zaslyszana od "pana z branzy" ;-)... @Smartek - prawda ze sa piekne :->? Ale HP Pavilion z indywidualnym wzorem tez jest niczego sobie ;-)... Nie wiem czy widziales tez notebooki MSI z nowej serii (biale, wysadzane 120 krysztalami od Swarovskiego)... Ale to juz temat na zupelnie nowy... temat ;-).
Ostatnio zmieniany przez M@X : 28.10.2007 o godz. 19:52 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ciekawe, kiedy temacik wyl***261;duje w ***347;mietniku?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
ZnakJaworznickiegoBikera
@max
grochem o sciane to piszesz o sobie? nie wazne, ze fakty sa inne a ty sie nie chcesz z tym pogodzic o to ci chodzi prawda?
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ty masz do grania konsole a ja nie gram wcale... nie zawsze slowo osiagi=gra poza tym co to za konsola ? xbox 360 ? przecie to MS... WIEEEM gdyby apple wydalo _iKonsole_ to juz bys ja mial... ![]() co do shreka - tak teraz jestem bardziej pewien, ze to montowali na makach i znowu slowo _pro_ Kowalski w domu nie jest _pro_ dlatego nie kupuje maca ![]() a teraz bede gryz***322; ![]() dedukuj***261;c Twoj txt dochodz***281; do wniosku ze Bagi***324;ski nie jest _pro_ ? bo tworzy w 3d studio max, ktory jest pod windows ? ![]() no taaak oczywiscie, ze nie jest bo nie siedzi na _Pro Toolsach_ ![]() a do firmy Platige Image wzi***281;li go za pi***281;kne oczka ![]() ![]()
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 28.10.2007 o godz. 21:35 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jest problem - z tego co wiem (moge sie mylic, ale) uzywaja Macow i to mocnych - Quad
![]() Zreszta: -cala dyskusja "o wyzszosci ......" jest bez sensu - kazdy ma i uzywa co mu pasuje. Mam Maca i PCta - jak komus to nie pasuje - niech mi wlaczy ignora, pozbedzie sie zbednych/glupich tematow! Jak komus nie pasuje, niech sie nie wypowiada - prawdy objawione nie interesuja mnie zupelnie. Z mojej strony EOT - przynajmniej do czasu kiedy zapomne o obietnicy ![]() LUBIE MACA - i uwazam, ze jest lepszy od PC!!! I co mi zrobicie ![]() Zlinczujecie ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! Ostatnio zmieniany przez yahol : 28.10.2007 o godz. 21:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Cytat:
W ramach solidaryzacji z Yaholem : LUBIE PS3 - I UWAZAM ZE JEST LEPSZE OD XBOX360! To i ja na stos pojde, a co ;-)!
Ostatnio zmieniany przez M@X : 28.10.2007 o godz. 22:15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
Cytat:
![]() właśnie zainstalowałem na swoim imacu windows, po to, żeby spokojnie pograć. Nie pogadam, windows jest w tym dobry ![]() co do konsol to was panowie pobiję, ja od całego tego nowoczesnego szmelcu co ciągnie masę prądu wolę stare dobre nintendo vel Pegasus i całą serię Mario ![]() Wszystkim tu obecnym dziękuję za uwagę, cierpliwie czekam na przeniesienie tematu do śmietnika ![]() ja w tym czasie przejdę rundę w Mario na Nintendo, sprawdzę pocztę na Macu, pogram w CSS na Win (Mac albo zwykly PC, zalezy gdzie będę miał bliżej) .. po czym pójdę do swojej kobiety ![]() Po co tracić nerwy? no .. mario.. włączaj się ![]()
![]() |
![]() |
#42 | |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() najpierw piszesz ze windoza i pc to zul do piet nie dorasta gentelmenowi w cabrio a pozniej lagodzisz ze kazdy uzywa to co mu pasuje hmmm ... podpalasz i sam gasisz? tzw strazak na piatke ![]() lubisz jablka ok ... ale nie przekonuj ze sa lepsze od piecow
![]() |
![]() |
#43 |
ZnakJaworznickiegoBikera
bo nie sa lepsze
powiem wiecej, sa gorsze! czy to sie komus podoba czy nie
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Precz z internetem
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Cytat:
![]() Chcecie byc slepi i sobie wmawiac - prosze bardzo, kazdy ma prawo do swojej opini chocby nie miala nic wspolnego z prawda ale do jasnej cholery po co ciagnac ten watek? Wyzywajac i zmyslajac fakty nikogo kto uzywa maka nie przekonacie a was zapatrzonych w jedyne sluszne "Apple jest be!" tez nikt widac nie zmusi was do przejzenia na oczy. Popatrzcie na tego Leoparda od ktorego sie zaczal temat - ja jeszcze czekam na wlasna kopie ale uzywalem juz go na paru Makach - porownajcie go sobie z Vista i jak ktos powie ze Vista jest lepsza to albo jest idiota albo jest zapatrzony w PC i nienawidzi wszystkiego co Mac bo ma prawo odbiegac od kemowej skrzynki pod biurkiem. Ten os chodzi szybciej niz XP na tym samym sprzecie, aplikacje startuja w mgnieniu oka - owszem potrzebuje kilku szlifow ale tak jak w wypadku Tigera poprawka 10.5.1 pewnie zalatwi sprawe. Owszem patrzac ze strony sprzetowej Mac to tylko dobrze zlozony PC ale wlasnie za to, design i integracje softwaru placimy - podobnie z drozszymi modelami innych firm. Owszem sa ludzie co beda sie chwalic ze maja Maka na kazdym kroku ale to co wy robicie to juz jest chore. PS. Taka sama sytacja ma miejsce przy PC vs Konsole - mam 2 konsole - X360 i PS3, nie gram na PC - co mi zrobicie? Tez wybralem inna platforme ktora jest lepsza w tym czego od niej oczekuje - i co mi zrobicie? Dla mnei wybor konsoli byl dokladnie taka samam decyzja jak kupno Maka - rozwazylem za i przeciw (w wypadku maka mialem jeszcze plany instalacji XP gdyby system okazal sie kiepki - jednak sie w Mac OS X zakochalem). I co zle zrobilem bo wybralem sprzet na ktorym moge zrobic lepiej niz na PC to co chcialem robic na kmputerze?
![]() God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience" Ostatnio zmieniany przez REi : 29.10.2007 o godz. 08:34 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|