![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nowy MacOS Leopard na PC? a prosze bardzo! :D
http://dailyapps.net/2007/10/hack-at...-3-easy-steps/
enjoy ![]() PS wyrazy glebokiego wspolczucia dla fanow makowek, stracili exlusive...
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
-stawianie Lamparta na PC jest: 1. nielegalne, albowiem Apple nie zezwala na to 2. jest wyrazem frustracji ![]() Nikt nic nie stracil, wszedl nowy system na procesory Intela - tyle.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
wkoncu bedzie mozna porownac wydajnosc tych wspaniele dopasowanych elementow jak i samego systemu
a wiesz gdzie wszyscy maja apple? tam gdzie slonce nie dochodzi
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Głupi Yasio
Cytat:
![]() 2. no to po co ten szum? Makowcy sie ciesza, PCtowcy olewaja - swiat toczy sie dalej. Wylewanie zolci jest zbedne. Tylko w jakim celu stawiac Mac OSa na PC - chyba naprawde tylko z frustracji Windowsem
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
chocby po to zeby zeby nie byc przywiazanym do jedego sprzetu, mam co chce i mam mac os, nie musze wydawac fortuny na bajerancko wygladajacy komputer
i mozna tak do rana w obie strony
|
|
|
|
|
#6 | |
|
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
yahol@ o swoje flustracji glaskania leoparda i zakupu maku pisales juz w poprzednim topicu
Cytat:
no i ludzie chca byc luzaccy/qool to je kupuja ![]() ten system jest tak przebajerzony/luzacki ze bardziej pasuje do dziewczynki ze szkoly podstawowej zakochanej w manga'e ... niz do zigolaka od sportowychy bryczek ja mam tez peski z jablek tam gdzie wspominal demek@ a walenie pony pozostawil bym pod cos innego niz na wodotryski cieknace z okien psycholodzy to juz nie raz mowili zadufanych w sobie posiadaczy iJablek i swoich iSprzetow z iSystemem jest zdecydowanie wiecej niz sfrustrowanych uzyszkodnikow bezowych skrzynek z logiem monopolisty z redmond http://pl.youtube.com/watch?v=ZURL8whk6Co co do jader pingwina - to az tak czesto nie trzeba w nich gmerac
|
|
|
|
#7 |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Jak sie poczujecie lepiej bo sobie powymyslacie to prosze bardzo - lol.
Taka sama gadka byla jak odpalili Tigera na pc - a ja pytam - Who cares? ![]() Demek - Mac OS X zawdziecza swoja wydajnosc i stabilnosc dopasowaniu do sprzetu - instalacja go na PC mija sie z celem. PS - stare wiadomosci, juz pierwsza bete leo instalowali na PC.
![]() God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience" Ostatnio zmieniany przez REi : 28.10.2007 o godz. 16:23 |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Cytat:
jak pokazano, ze na prawie takim samym sprzecie wszystko robi sie szybciej pod windowsem to zakochani fani wszystkiego co "i" mowili, ze nie mozna tak porownywac bo to inne platformy wiec teraz porownaja na jak najbardziej zblizonych sprzetach, procek, ram grafika, dysk beda takie same, plyta bedzie na takim samym chipsecie i pc z makiem wygra ale wtedy ci sami userzy "i" powiedza, ze to przez monitor bo byl do PC dali szybszy, z mniejsza liczba ms i drogi kolego rei, bedzie tak juz zawsze, bo zawsze tak bylo, zawsze mac'owcy znajduja jakies ale, ZAWSZE a co do wysmiewania to jest co, oj jest ale nie ma sie co dziwic skoro jak pc'towiec mowi do macowca, ze za 3/4 ceny ma sporo lepszy pc to uslyszy "ale ja mam maca", "zobacz jak mac wyglada" itd itp i dziwnym sposobem, gdy wytyka sie bledy maca to pada okreslenie "zfrustrowany uzytkownik windowsa" uzywam kilku systemow, windows, linux, free bsd, open bsd nie uzywam maca bo nie bede przeplacal, gdy dodam, ze nie ma rzeczy na mac'a, ktorej nie moglbym zrobic na pc pod windowsem to kupowanie maca dla mac osx wydaje sie absurdem
|
|
|
|
|
|
#9 | ||||
|
ClassicGOD
![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nikt cie nie zmusza do kupowania - nie widzisz powodu aby zmianiac platforme to nie ma sensu ale dlaczego caly czas sie czepiacie ze ktos postanowil kupic inny sprzet niz ty - tak jakby PC to byla jedyna sluszna mozliwosc.
|
|
|
|
#10 | ||||
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Cytat:
a szkoda... Cytat:
Cytat:
mam duzo znajomych z macami, szczegolnie tu w uk wiec widze co sie dzieje pozycje sony z wyzszej polki? sony nawet nie ma sredniej polki jakosciowej, cenowa to maja wysoka Cytat:
ale ja mam prawo powiedziec, ze kupil gowno za duzo pieniadzy, ktore jest gorsze od czegos tam tanszego
||||
|
|
|
|
|
#11 | |
|
ClassicGOD
![]() |
Cytat:
![]() Mozesz mowic co chcesz ale czy wiesz co mowisz albo czy mowisz prawde to inna sprawa. Mysl co chcesz ja wiem jak jest i moze faktycznie z userami makow jest tak jak mowisz - jest sporo fanbojow ale ja mowie o zachowaniu na tym forum. PS. i tak jak pisalem juz wczesniej - argumen z przeplacaniem jest nietrafiony.
|
|
|
|
#12 | |
|
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
Cytat:
chocby po to, zeby miec cos innego. to ma zreszta sens, jezeli uda nam sie wszystkie komponenty zmusic do prawidlowej pracy, a to najczesciej bardzo trudne. Ostatnio zmieniany przez pepperman : 28.10.2007 o godz. 17:19 |
|
|
|
|
|
|
#13 | ||
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Cytat:
wiekszosc userow macow to fanboje, ci normalni sa w zdecydowanej mniejszosci z przeplacaniem jest jak najbardziej trafione bo czy komputer z wyzszej polki to taki, ktory ladnie wyglada czy ma wypasione bebechy? jest wielu producentow, ktorzy skladaja komputery w zwyklych obudowach a za to mocnym srodkiem, czy oni juz na wyzsza polke nie zasluguja? Cytat:
ale uzytkownikom maca stawiac windowsa wolno, bo sa lepsi od uzytkownikow pc, a dlaczego? bo przeciez maja mac'a!
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM Ostatnio zmieniany przez demek : 28.10.2007 o godz. 17:30 |
||
|
|
|
|
|
#14 |
|
Głupi Yasio
@Demek - jestes w mniejszosci
Peppa tez uzywa Maca
|
|
|
|
|
#15 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
i to oznacza, ze wasze gowno bedzie na wierzchu czy moze cos innego?
|
|
|
![]() |
|
|