![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#61 |
|
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
A gdzie ja mam si***281; zapisa***263;, jak mam iBooka, iPoda ale te***380; kilka blaszak***243;w (maki to te***380; PC), Archosa Gmini 220 i iRivera T10?
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#62 | |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Cytat:
Zarowno iPody (przynajmniej 5gen) jak i nowe Archosy uzywaja najlepszego obecnie dac dla playerow przenoscnych firmy Wolfson - nie pamietam juz modelu, sporo czasu minelo kiedy to badalem - gdzies na forum nawet o tym pisalem. Ale nie tym dyskusja - Wawelski miales przykrosci ze sprzetem Apple, masz prawo wyzywac go od szmelcow i ja to rozumie. Kris - niedawno oglaszali ze sprzedali te 1,5 czy 1,2mln iPhonow - przy czym juz wczesniej bylo wiadomo ze tylko kilkadziesiat egzemplazy z 1 serii miala problemy z ekranem. PS. Wiecie gdzie jest najwiecej kryryki Apple - na ich wlasnych forach, tylko ze tam zazwyczaj znaja konkrety
|
|
|
|
#63 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
REi - interesuje mnie to, gdy***380; siedz***281; obecnie w zarz***261;dzaniu jako***347;ci***261; i taki temat jest niez***322;y - nawet przyjmuj***261;c 1,2 mln sztuk i 99 wadliwych (czyli max. 'kilkadziesi***261;t'), to mamy wynik 0,008% reklamacji.
Nie do uwierzenia...
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"japka" są ładne ale cena zabija
![]() nowy nabytek mojego kumpla japko-maniaka, to najtańsza wersja chyba za 5300zł |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iCeMac
- TY jeszcze nie masz iMaca
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
#66 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
nie mam, bo za t***261; cen***281; mam w lepszej konfiguracji lapka zwyk***322;ego i te***380; 13.3" bo za takim chodz***281;, staram si***281; troch***281; szmalu od***322;o***380;y***263;
ale nie wychodzi zawsze inne wydatki - taka rzeczywisto***347;***263;
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
za t***261; cen***281; to wam z***322;o***380;e dwa t***281;gie blaszaki z monitorami i jeszcze zarobi***281;
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Guru
Data rejestracji: 06.09.2004
5300 PLN i bardzo przeci***281;tne osi***261;gi, kiepski akcelerator, taki sobie monitor, trudna rozbudowa. Za tyle kasy kupuje PC z Core2Quad, mocn***261; grafik***261;, lepszym monitorem. Tylko PC b***281;dzie gorzej wygl***261;da***322;... a mo***380;e nie, kwestia gustu
|
|
|
#69 |
|
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
SpeedFreaK@ piec - gorzej wygladal?! toc to sam hard core!!!
![]() wszystkie imac - bez obrazy - wygladaja pedalsko ... taki blink'blink ale to nie zmienia postaci rzeczy ze wg ostatnich testow MacBook Pro z T7700 za bagatela 2500$ jest najszybszym notebook'iem pod viste ![]() Fastest Vista notebook is a Mac http://www.theinquirer.net/gb/inquir...a-notebook-mac
|
|
|
#70 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ale ten jest mac i ma mac osx
sam zrobi wszystko, sam! nawet tobie laske jak bedziesz smutny...
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#71 | ||
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
Cytat:
Cytat:
i dalej powaznie, bo ta dyskusja i tak do niczego nie prowadzi a zmierza w kierunku "ujajenia" adwersaza: -to sa rozne platformy, do innych zastosowan, dla zupelnie innych uzytkownikow, w calkowicie roznym przeznaczeniu To ze MacBooki czy iMaci osiagnely sukces na rynku, wynika nie z konkurencji z PC, ale wlasnie ze swoich osiagow, programow, systemu operacyjnego, zastosowan etc... Jak kupujesz PC to od razu montujesz mu to albo tamto, dokupujesz tamto albo jeszcze cos, to sie nie konczy... Z Maciem jak z samochodem wsiadasz i jedziesz (wyobrazcie sobie samochod do ktorego musisz po zakupie dokupic jeszcze 50 roznych przystawek zeby jechal). Mac jest skonczonym pelnym wyrobem, kupujesz i dzialasz. Eleganckim bo mozesz go postawic w kazdym miejscu i bedzie to dzielo sztuki (nie twierdze, ze PC nim nie moze byc, ale na ogol chowa sie go wstydliwie pod biurkoI co wazne dostajesz pelny, legalny, dobry SYSTEM OPERACYJNY z cala maso softu. A cala dyskusja O wyzszosci Mac nad PC, albo odwrotnie jest bezsensowna, to tak jakby....to wstawcie dowolny text...
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
||
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Always newbie
Naprawdę nie wiesz, co się dzieje z dźwiękiem za DACem?
Dla przykładu tutaj, co można ulepszyć znacznie w iPod za DAC: http://www.redwineaudio.com/iMod.html Cytat:
Wpadek ma sporo więcej - wybuchające baterie w laptopach, samobudzące się laptopy (a są tak zrobione, że przy zamkniętej klapie robią sobie poważną krzywdę). Chcesz powiedzieć, że my (ja) nie znamy konkretów?
|
|
|
|
#73 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
to, ***380;e dyskusja jest bezsensowna to fakt.
drugi fakt jest taki, ***380;e nie goni***261;c za nowo***347;ciami mo***380;na z***322;o***380;y***263; przyzwoitego peceta nawet za 1300 z***322;otych (dobra, przesadzi***322;em ale za 1900 si***281; da ) + monitor ju***380; od 600 z***322;otych.
Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 31.10.2007 o godz. 11:30 |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Always newbie
Za 1800 to ju***380; tablet u***380;ywany mo***380;na kupi***263;.
A za 1310 PLN kupi***322;em full wypas Della X300 1.4GHz PM z dwoma bateriami, stacj***261; dokuj***261;c***261;, nap***281;dem Combo. Podobno powinien chodzi***263; na nim OSX x86 - ale nie sprawdza***322;em. Za podobne pieni***261;dze kupi***322;em iBooka G3 800MHz - bez Airporta (dodatkowy koszt ok 300PLN za WiFi 11Mbps). iBooka pewnie sprzedam teraz na cz***281;***347;ci i poszukam jekiego tableta - ca***322;kiem sensowne mo***380;na kupi***263; na Allegro z demobilu z p***243;***322;roczn***261; gwarancj***261;.
|
|
|
#75 | ||
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Cytat:
Cytat:
Jedno ale - zwalasz wybuchajace baterie na apple? To ze niby HP, dell, toshiba, asus, acer nie mialy tego problemu? Mialy bo ich bateriie to byly te same wadliwe ogniwa made by Sony. Moj mac sam sie nigdy nie obudzil, slyszalem natomiast o przypadku kiedy na maku zawiesil sie proces konsumujac 100% procesora (mozna to wywnioskowac o tym ze bateria szybko padla) i nie dajac macowi pojsc spac, tak zamkniety mac zostal wsadzony w styropian i w swoje pudelko na czas transportu - kiedy wlasciciel go otworzyl mac (MacBook 2.0Ghz - taki jak moj) sie nie wlanczal a caly jeszcze byl cieply - bateria rozladowala sie do 0, makowi nic nie jest. W ktory miejscu zrobil sobie krzywde? Widzisz zarzucasz mi ze pisze o braku konkretow a sam powielasz mity. @Kris - mowie o samym problemie zwiazanym z wyswietlaczem - nie mowie ze to jedyny problem.
|
|
![]() |
|
|