Cytat:
kapsel napisa***322;(a)
czy jest jakis generator ( lub spis tych numerów w necie ) numeru IMEI .A moze idzie jakos latwo generowac te numery .Ja probowalem ale zawsze jest zly
P.s Jesli ktos ma komore a nie jest zarejestrowany w klubie nokia .To niech pisze do mnie nitek@fri.pl .Wysle mu maila rejestracyjnego w ktorym do dokonczenia bedzie haslo reklamowe - jesli dobrze dokonczysz masz szanse na nokie 3410 ( do moderatorów - to nie jest zadna reklama tylko ciekawa propozycja )
Pozdrawiam
Mati
|
Przytaczam maila, ktorego otrzymalem z klubu Nokia "jeśli masz przyjaciół, znajomych i chcesz, aby razem z Tobą cieszyli się atrakcjami w Club Nokia - nie czekaj dłużej.
Wystarczy, że choć jedna osoba dzięki Tobie wstąpi do Club Nokia - masz gwarantowaną nagrodę. Z każdą kolejną zarejestrowaną osobą rosną Twoje szanse na coraz bardziej atrakcyjne nagrody! Jeśli okaże się, że najwięcej osób dzięki Tobie znalazło się w Club Nokia - otrzymujesz premię główną - telefon Nokia 9210i Communicator.
Od dziś masz bezpośredni dostęp do Twoich osobistych clubowych stron, z których możesz wysłać premiowane nagrodami zaproszenia. Na Twojej osobistej stronie będziesz mógł sprawdzić, która z zaproszonych przez Ciebie osób zarejestrowała się w Club Nokia.
Nokia 7650 z aparatem cyfrowym to kolejna z premii w naszej akcji. Oprócz tego telefony Nokia 3410 i całe mnóstwo innych nagród, w tym plecaki, koszulki, niespodzianki.
Wystarczy, że pomyślisz i zadbasz o znajomych..."Kapsel, podaj mi na priva swoje namiary: imię; email. A zostaniesz czlonkiem....Clubu Nokia!!! Posdrofka