![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Odzyskiwanie danych Dyskusje poświęcone odzyskiwaniu danych z dysków twardych i pamięci flash |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
![]() |
Odzyskać film z płyty DVD
Witam wszystkich.
Mam straszny problem. 4 lata temu dostałem płytę z naszego ślubu i kilka kopii. Jak to zwykle film był oglądany przez kilka miesięcy, a później poszedł na półkę. Kilka dni temu ktoś ze znajomych mi zgłosił, że płyta z filmem z wesela nie działa. Sprawdziłem kopie jakie posiadam w domu i żadna z nich nie jest czytana w DVD, laptopie, stacjonarnym itd. Film jest nagrany na TDK DVD-R 1x16 EXTRA FINE MATT. Nie mam żadnej kopii na komputerze, nie przegrywałem filmu na inne nośniki... Pomóżcie |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| jak wypalić film DVD po odkodowaniu przez AnyDVD??? | luckeluke | DVD-Video | 2 | 18.07.2008 07:46 |
| Nagrywanie końcowej (szybszej) części płyty DVD | olafo | Napędy optyczne DVD | 7 | 16.05.2008 23:44 |
| Nagrywarka LG widzi płyty CDR a nie widzi DVD | Jerremi | Napędy optyczne CD | 3 | 22.10.2005 23:45 |
| Oryginalny film DVD - zakodowany przed przegraniem, jak to obejść?? | katar14 | DVD-Video | 2 | 18.09.2005 12:07 |