![]() |
oj sa bugi w zwiazku z przesiadka
zeby zmienic styl musialem wchodzic w ustawienia - lista wyboru na dole strony nie dzialala nie pokazuje opisow reputek i przycikow pod postami (tych - dodaj reputacje, komunikatorow, zglos post itd) nie moge dac reputacji bo mnie wywala na gore strony... skasowalem ciasteczko cdrinfo i wylogowalem sie i dalej nic... edit: ale dziala pod ie czyzbym musial wszystkie ciasteczka usunac... :( edit2: usuniecie wszytskich ciasteczek oczywiscie nic nie dalo... :( pod ie wsio dziala pod ff nie, przynajmniej u mnie od dzis - wczoraj bylo ok wiec sadze ze to zmiany forum cos mi namerdaly |
Cytat:
no właśnie ziomki i jak mam edytować moje FAQ w dziale CD-R ?! :) za dużo kombinujecie tam :wow: |
Cytat:
Jeśli np. pierwszy post w temacie jest czymś w rodzaju przewodnika/FAQ to przycisk http://forum.cdrinfo.pl/images/pl/buttons/edit.gif jest przecież nieodzowny (Calme na pewno wie, o czym myślę), zresztą niejednokrotnie zdarza się, że błędy w poście zauważa się później, a teraz nie sposób takie ewentualne błędy poprawić. :( |
gdzie podziało się edytowanie postów ?
Niby pisze "możesz edytowac swoje posty" no ale przycisku nie widze :| edit: sorki teraz zobaczyłem - kiedyś można było edytować posta nawet jak ktoś nizej dopisał innego posta a teraz kicha :| |
U mnie i na zwykłym (testowym ;p) userze działa bez problemu :)
Zmień tą przeglądarkę :spoko: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie działa upload Avatara ;(
|
Cytat:
Edit: Bez problemu. Spróbuj wyczyścić cache i cookies. |
IE? a co to jest? ;)
|
czemu nieumiem odpowiedziec z cytatem na ten post??? zawsze jak juz napisze i daje 'publikuj' to mi IE sie wiesza (( juz odpowiadalem 4 razy ,wam tez sie tak dzieje ???
|
problem z szukajką
nie działa szukajka w Plikach!!!
edit: już ok :spoko: |
Cytat:
|
Też nad tym ubolewam, ale cóż... Nic nie poradzę. :(
;) |
Cytat:
tragedia ;) |
modkowie chca miec wylacznasc na smietnik :> ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
U ..........a czemusz to moze bylo gdzie ale ja nie doczytalem ...jakie przyczyny .......... to ja range trzeba mniec na forum i czy sa ........ |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Co trzeba zrobic aby moc w dziale SMIETNIK zalozyc nowy temat
bo jak widze nie mam uprawnien |
Coś z tym Ftp-em jest ciągle źle.
W tej chwili OK, lecz przy sobocie/niedzieli najpierw ni mogłem nic pobrać, potem zaź wszedłem na FTP-a "fizycznie" i mogłem pobierać co tylko mi się zachce || , niestety ni sprawdzałem na jakich byłem uprawnieniach, może mogłem coś na dyskach pisać, a może nie - tego się już nie dowiem. Wyszedłęm o jeden katalog za wysoko i nagle sprawdzanie autentyczności. Już nic z tego nierozumiem ;) |
Cytat:
Z gory dziekuje. Pozdr. |
Cytat:
|
Relax :)
Niektore działy jeszcze nie są odblokowane ;) |
Cytat:
|
W poddziale Oprogramowanie i Sprzęt mam coś takiego:
http://img216.imageshack.us/img216/7348/capture15yl.png |
cholera znikneło ''odpowiedz'' w offtopic''->sprzet ,czy tylko mi sie zdaje??
|
Muli...:(
A ja myslałem, że to przez mojego neta :D |
Cytat:
|
Muli zmowu :(
|
Cytat:
|
i znowu muli straszliwie :(
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Ops, nie zauwazyłem że się dwa posty dodały :) Już poprawione :> |
Cytat:
|
Cytat:
Ja tylko piwo :piwo: Czasem za dużo ;) i potem są opłakane skutki :smutny: |
Cytat:
|| |
Cytat:
:piwo: |
U mnie standard, są kilku lub kilkunasto sekundowe przytknięcia, ale to zupełnie nie przeszkadza, przynajmniej mnie :)
Cytat:
Bo tak myślę i myślę i nic mi do głowy nie przychodzi :smutny: Przypomnę że już dawno pisałem żeby mi zabronili wstępu na forum po 24.00 :fiu: |
Cytat:
Ale czy one już wcześniej nie wyginęły :mruga: || No i co one mają wspólnego z tym forum... ??? :) |
Cytat:
Albo w OCP :> |
A może to jakas cybernetyczna bomba uderzyła w ICP;)
|
Może za dużo emuli ... :mruga:
|
i mi też muli...
|
Przedwczoraj muliło, :blee:
Wczoraj muliło, :blee: Dzisiaj muli, :blee: .... Odnoszę nieodparte wrażenie, że Towarzystwo od paru dni na niezłej bani. :sylwek: Oby się nie skończyło ... :niepow: || :D No to pijcie dalej :mruga: Pozdrowionka :piwo: |
Przedwczoraj muliło, wczoraj śmigało, dziś muli, chyba to zależy od parzystości/nieparzystości daty. :mruga:
|
U mnie znowu muli, a jak ustawie proxy które kiedys podawał Piter działa szybciej :| tylko, że nie chce mi się ciągle zmieniać ustawień przeglądarki bo to troche denerwujące :( Coś znowu jest nie tak...
|
Cytat:
;) CDRinfo.pl forum ma swoją wagę (baza) + ilość urzyszkodników co wieczór i za dnia. To robi swoje, PHP obciąża serwer , bo musi , w końcu jest to skrypt wykonywany po stronie serwera, i na drobne przycięcia nie ma prostej (mało kosztownej) rady :nie: Niestety . Oczywiście w tej kwestji to było by miło gdyby administracja się wypowiedziała. Ale ze swoich doświadczeń powiem, nie narzekać na działanie, bo jest nieźle przy tych parametrach . Pozdrawiam przy okazji fanklub zupek błyskawicznych :) |
Cytat:
Lepiej już strzelać post pod mostem ... :D |
Cytat:
|
Muli panowie, muli :D
Ale jak zauważyłem tylko wieczorami :P Dziwne... ;) PS Wczoraj koło 22 forum wogle mi nie działało... dzisiaj to chociaz coś tam się czasem otworzy :) |
Cytat:
A może od sympatii adminów i modów :piwo: :przybij5: :uscisk: A może od ilości hakerów buszujących aktualnie w twoim kompie? :> :czar: |
Mi się nigdy nie muliło. Ciekawe od czego to zależy??
|
wczoraj się muliło, dzisiaj się muli....:|
|
Wcoraj strasznie mulilo. Ja tez myslalem ze to przez neta ,ale nie. Dzisiaj jest juz wszystko :spoko:
|
a mi dziś smiga aż miło patrzeć, ktoś w końcu musi mieć lepiej ;)
|
u mnie glówna, jak i forum nadal muli niemiłosiernie :(
|
Już jest OK :)
|
Fakt wolno chodzi dzis caly dzien.
Myslalem ze to moze mi winda muli, bo komp chodzi nie wiem od kiedy bez restartu, ale reszta netu chodzi OK....czyli cos z forum. |
Potwierdzam, u mnie też. :(
|
Cytat:
|
forum cos wolno dziala czy to tak jakos u mnie?
|
Może z cookies coś nie tak?
|
Witam !
Mam takie pytanko - jak piszę dłuższą wypowiedz, to gdy chce ją opublikować pojawia się okienko z logowaniem - co i tak nic nie daje bo po powtórnym zalogowaniu wyskakuję błędy - teraz ratuję się tym, że kopiuję dłuższy tekst i jak nie daje się opublikować, to loguję się zupełnie od nowa (po wcześniejszym wylogowaniu). Mam pytanie - dlaczego tak jest ?? Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
Na większość trzeba sobie zapracować, albo fachowością , albo będąc miłym forumowiczem :) A dla mnie najbardziej miłe są komentaże do kropek i tu i teraz oznajmiam że najmilszy memu sercu kommentarz do reputki dał mi 1stwasp nie umniejszam znaczenia innych, ale ten wrył się głęboko w pamięć. Po prostu było to bardzo miłe i budujące. |
Cytat:
dzieki ThanatoS z calym szacunkiem do Ciebie, ale bardziej wartosciowe sa dla mnie te punkty, ktore dostalem za "cos", a nie gratisowe no chyba, ze mnie tak doceniasz i dajesz mi te 4 tysiace np. za caksztalt dzialalnosci na forum ;) wtedy przyjme b. chetnie :D |
Dzięki za info teraz już będę wiedział:)
|
Cytat:
@Smartek Raczej nie interesuje mnie taka zamiana, bo kropki dla mnie są towarem bez ograniczeń ;) Tylko pojemność bazy mnie ogranicza :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Niektóre pisałem w koszu.A w tym dziale też nie są liczone posty?
|
Cytat:
Cytat:
|
Ostatnio zauważyłem, że jak napisze jakiegoś posta to nie jest on liczony. Np. jak miłem 50 postów napisałem jakiś post i dalej miałem 50 postów. Wie ktoś dlaczego tak się dzieje?
P.S. Nie mam dostepu do tajnych działów:) |
Cytat:
PS: Tam gdzies był mój nr konta, więc jak ktoś chce dywanik kropek, to wiecie, co robić :D |
Cytat:
No! Faktycznie! Trochę tego jest ... Ale, ja w to wchodzę :jezyk: :D Czyżby pierwszy pościk dzisiaj? :> :jupi: |
hmm...to będzie więcej kroków :)
1. Wejście do PA 2. Wpisanie hasła 3. Rozwinięcie Użytkownicy 4. Kliknięcie na Szukanie użytkowników 5. Wpisanie nazwy użytkownika i kliknięcie na Szukaj 6. W polu Poziom reputacji wykasować to co jest i wpisać 4000 7. Przejść na dół strony i kliknąc na Zapisz :P |
Cytat:
Ale zobaczmy... raz, dwa, wpisanie hasła.. trzy, zmiana stanu.., cztery i ... już.. Więc czterema plus cyfry ;) |
Też się rano wystraszyłem, ale bardziej podejrzewałem moje problemy z netem, o których juz kiedyś pisałem.
Oczywiście natychmiast sprawdziłem czy CDRinfo odpowiada na ping i juz wiedziałem, że tym razem to nie u mnie. Cieszę się, że to tylko chwilowe. :D |
Cytat:
czekam i patrzę 8 ) na zmiany |
Cytat:
|
Cytat:
Moge ci dopisac z 4000 pkt reputacji jednym kliknieciem ;) |
Wyjaśnienie: http://www.cdrinfo.pl/comment.php?id=8282
|
Mi też forum nie działało :( ale najważniejsze że znowu działa ;)
|
ja tak. nie działało i już.
|
czy wszyscy dziś mieli takie długie przerwy w dostępie do serwera wszedłem rano o 8 a ad 9 już nic się nie dało do teraz, ale grunt że chodzi ;)
|
Cytat:
|
ten suli sie podpisuje "programista"
pewno haker jakis, sie wlamal i stuknal sobie reputacje na jakies 1150 punktow teraz ma dywanik kropek a Admini nie wiedza co z tym zrobic i sciemniaja, ze mu z taka intensywnosica reputy w pare dni dawali ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Bartez to choć zdradź co to za działy co ich nie widzimy
czy tam też jest tak wesoło, już więcej o nic nie pytam ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
To się fachowo nazywa "PLECAK" Wiesz @jou! Posunięcia na górze :banan3: Łapówki, przekręty, nadużycia, lewi userzy ... Możesz sobie tylko popatrzeć ... :O ^_^ |
Znalazłem dziś takiego usera:
http://forum.cdrinfo.pl/member.php?u=48643 a tu wszystkie jego posty: http://forum.cdrinfo.pl/search.php?do=finduser&u=48643 Czyżby znowu coś się działo niedobrego? Jakim cudem można mieć 0 postów i 1000-1499 punktów reputacji? I to uzbierane w 10 dni? :wow: Nie rozumiem. :nie: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:25. |