![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Lepiej już strzelać post pod mostem ... :D |
Cytat:
;) CDRinfo.pl forum ma swoją wagę (baza) + ilość urzyszkodników co wieczór i za dnia. To robi swoje, PHP obciąża serwer , bo musi , w końcu jest to skrypt wykonywany po stronie serwera, i na drobne przycięcia nie ma prostej (mało kosztownej) rady :nie: Niestety . Oczywiście w tej kwestji to było by miło gdyby administracja się wypowiedziała. Ale ze swoich doświadczeń powiem, nie narzekać na działanie, bo jest nieźle przy tych parametrach . Pozdrawiam przy okazji fanklub zupek błyskawicznych :) |
U mnie znowu muli, a jak ustawie proxy które kiedys podawał Piter działa szybciej :| tylko, że nie chce mi się ciągle zmieniać ustawień przeglądarki bo to troche denerwujące :( Coś znowu jest nie tak...
|
Przedwczoraj muliło, wczoraj śmigało, dziś muli, chyba to zależy od parzystości/nieparzystości daty. :mruga:
|
Przedwczoraj muliło, :blee:
Wczoraj muliło, :blee: Dzisiaj muli, :blee: .... Odnoszę nieodparte wrażenie, że Towarzystwo od paru dni na niezłej bani. :sylwek: Oby się nie skończyło ... :niepow: || :D No to pijcie dalej :mruga: Pozdrowionka :piwo: |
i mi też muli...
|
Może za dużo emuli ... :mruga:
|
A może to jakas cybernetyczna bomba uderzyła w ICP;)
|
Cytat:
Albo w OCP :> |
Cytat:
Ale czy one już wcześniej nie wyginęły :mruga: || No i co one mają wspólnego z tym forum... ??? :) |
U mnie standard, są kilku lub kilkunasto sekundowe przytknięcia, ale to zupełnie nie przeszkadza, przynajmniej mnie :)
Cytat:
Bo tak myślę i myślę i nic mi do głowy nie przychodzi :smutny: Przypomnę że już dawno pisałem żeby mi zabronili wstępu na forum po 24.00 :fiu: |
Cytat:
:piwo: |
Cytat:
|| |
Cytat:
Ja tylko piwo :piwo: Czasem za dużo ;) i potem są opłakane skutki :smutny: |
Cytat:
|
Cytat:
Ops, nie zauwazyłem że się dwa posty dodały :) Już poprawione :> |
Cytat:
Cytat:
|
i znowu muli straszliwie :(
|
Cytat:
|
Muli zmowu :(
|
Cytat:
|
Muli...:(
A ja myslałem, że to przez mojego neta :D |
cholera znikneło ''odpowiedz'' w offtopic''->sprzet ,czy tylko mi sie zdaje??
|
W poddziale Oprogramowanie i Sprzęt mam coś takiego:
http://img216.imageshack.us/img216/7348/capture15yl.png |
Cytat:
|
Relax :)
Niektore działy jeszcze nie są odblokowane ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Z gory dziekuje. Pozdr. |
Coś z tym Ftp-em jest ciągle źle.
W tej chwili OK, lecz przy sobocie/niedzieli najpierw ni mogłem nic pobrać, potem zaź wszedłem na FTP-a "fizycznie" i mogłem pobierać co tylko mi się zachce || , niestety ni sprawdzałem na jakich byłem uprawnieniach, może mogłem coś na dyskach pisać, a może nie - tego się już nie dowiem. Wyszedłęm o jeden katalog za wysoko i nagle sprawdzanie autentyczności. Już nic z tego nierozumiem ;) |
Ilość załączników: 1
Co trzeba zrobic aby moc w dziale SMIETNIK zalozyc nowy temat
bo jak widze nie mam uprawnien |
Cytat:
|
Cytat:
U ..........a czemusz to moze bylo gdzie ale ja nie doczytalem ...jakie przyczyny .......... to ja range trzeba mniec na forum i czy sa ........ |
Cytat:
|
modkowie chca miec wylacznasc na smietnik :> ;)
|
Cytat:
tragedia ;) |
Też nad tym ubolewam, ale cóż... Nic nie poradzę. :(
;) |
Cytat:
|
problem z szukajką
nie działa szukajka w Plikach!!!
edit: już ok :spoko: |
czemu nieumiem odpowiedziec z cytatem na ten post??? zawsze jak juz napisze i daje 'publikuj' to mi IE sie wiesza (( juz odpowiadalem 4 razy ,wam tez sie tak dzieje ???
|
IE? a co to jest? ;)
|
Cytat:
Edit: Bez problemu. Spróbuj wyczyścić cache i cookies. |
Nie działa upload Avatara ;(
|
Cytat:
|
Cytat:
|
U mnie i na zwykłym (testowym ;p) userze działa bez problemu :)
Zmień tą przeglądarkę :spoko: |
gdzie podziało się edytowanie postów ?
Niby pisze "możesz edytowac swoje posty" no ale przycisku nie widze :| edit: sorki teraz zobaczyłem - kiedyś można było edytować posta nawet jak ktoś nizej dopisał innego posta a teraz kicha :| |
Cytat:
Jeśli np. pierwszy post w temacie jest czymś w rodzaju przewodnika/FAQ to przycisk http://forum.cdrinfo.pl/images/pl/buttons/edit.gif jest przecież nieodzowny (Calme na pewno wie, o czym myślę), zresztą niejednokrotnie zdarza się, że błędy w poście zauważa się później, a teraz nie sposób takie ewentualne błędy poprawić. :( |
Cytat:
no właśnie ziomki i jak mam edytować moje FAQ w dziale CD-R ?! :) za dużo kombinujecie tam :wow: |
oj sa bugi w zwiazku z przesiadka
zeby zmienic styl musialem wchodzic w ustawienia - lista wyboru na dole strony nie dzialala nie pokazuje opisow reputek i przycikow pod postami (tych - dodaj reputacje, komunikatorow, zglos post itd) nie moge dac reputacji bo mnie wywala na gore strony... skasowalem ciasteczko cdrinfo i wylogowalem sie i dalej nic... edit: ale dziala pod ie czyzbym musial wszystkie ciasteczka usunac... :( edit2: usuniecie wszytskich ciasteczek oczywiscie nic nie dalo... :( pod ie wsio dziala pod ff nie, przynajmniej u mnie od dzis - wczoraj bylo ok wiec sadze ze to zmiany forum cos mi namerdaly |
hmm...dziwne bo u mnie:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przeglądarka: Opera 8 |
a jakies pomysly jak to moge naprawic :> bo ze nie macie bledu raczej a chodzi o ustawniani u nie to juz widze - skoro mi na innej przegladarce szwargocze a z ff tez nikt nie zglaszal rpoblemow - bo na pewno ktos inny juz tez by sie awanturowal ;)
edit: oproznienie cachu tez nic nie dalo... zaraz sie okaze ze wy zminiliscie silnik a ja mam sysa reinstalowac :> :P eh - i emotow tez nie moge klikac - musze wpisywac reczni... edit: czyzby cos o jave wobec tego chodzilo... niby mam nowa poprawna i wsio inne dziala... |
Usuń jeszcze raz cookies oraz cache przeglądarki, po wczytaniu strony dodatkowo ją odsnież (F5)
|
nic z tego :(
|
Przeinstaluj Jave
|
@nimal, może strona Ci się do końca nie ładuje, to wszak typowe objawy. :idea:
|
@Piterniel - reinstalacja javy - zero rezultatow
@Joujoujou - objawy takie byly dawno temy dla mnie typowe jak uzywalem Opery pod ff pierwszy raz taki numer, ale w temacie - czekam na calkowite zaladowanie strony - nic to nie zmienia |
To ja już głupi całkiem jestem i nie mam pojęcia co jest złego, jak do tej pory jesteś jedynym nieszczęśliwcem z takim problemem. :glaszcze:
A ja mam pytanie z innej beczki, co to jest za gość (ten na dole)? ??? |
@nimal a może masz starszę wersję ff, spróbuj zaktualizować ff lub wtyczki, (trzeba wszystko sprawdzić)
@joujoujou gdzie to znalazłeś? |
Cytat:
I samoczynnie rozdaje bany :O :czar: |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/online.php |
A u mnie tam wszystko ok, sprawdzam na Maxthonie i nie moge nic zlego powiedziec... matomiast na FF jest dziwacznie... ale to moze byc wina mojej jakies dziwno-starszej wersji tejze przegladarki
|
już wiem ten Gość to osoba, która się zarejestrowała lub nie zalogowała i przegląda forum- chyba wiesz o co chodzi?
|
A u mnie bywa ostatnio i tak:
:D |
Cytat:
|
Cytat:
Trzeba pogadać o tym z Willem Smithem :matrix: :czar: |
Cytat:
sie wquzyc mozna tym dzialaniem :| |
Cytat:
Pewnie coś z prawami dostępu do katalogu z avatarami... |
Cytat:
|
Cytat:
Komunikatu o błedzie niema ale avatara nie widać :( ..::Update::.. A upload Profile Picture działa bez problemu... |
hello o mnie zapomnieliście :D
|
Upoad avatarów działa :spoko: [thx @Bartez ;)]
Cytat:
|
Cytat:
@Mac co robisz w szeregach szarych membersów ?! :D |
Cytat:
jeżeli chodzi o arcade, to chwilowo nie będzie. Jak tylko będę miał czas, to to zainstaluje ponownie. Może zresetujemy wyniki? ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A tak na serio to sprawdzałem te avatary i cytowanie... |
Cytat:
|
Nie wiem czy to coś u mnie, ale straszliwie muli dzisiaj, jak to u was wygląda?
|
u mnie muliło przez jakieś 20min, a teraz jest wporzadku :D
|
Cytat:
|
Dużo lepiej, wielkie dzięki! :spoko: :piwo:
:D |
teraz jest zdecydowanie lepiej :spoko:
|
Czy jest szansa na przywrócenie http://forum.cdrinfo.pl/images/pl/buttons/edit.gif do starych postów?
Proszę. :) |
Cytat:
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...&postcount=248 A co do zacierania śladów, masz rację, to jest dobry powód na "anty". :taktak: Chyba nie ma wyjścia w tej sytuacji? :) |
Cytat:
|
Dziękuję, to mi wystarczy. :D
|
Cytat:
No tak... racja, racja... ale, mi osobiscie sie zdaza napisac posta "na szybko", na drugi dzien okazuje sie ze jego tresc jest jednak troche z bledami np. otr. albo literowki albo inne stylistyczne... chcialbym to poprawic... a w tej kwestii jest to juz nie mozliwe... |
A ja przyznam tu racje Bartezowi.
Uwazam ze wysylanie swojego posta na forum jest upublicznianiem swojego zdania i nalezy postarac sie zeby to dobrze wygladalo, szczegolnie elementarne zasady pisowni i ortografii. Rowniez kwestie obrazliwych wypowiedzi, ale to juz inna bajka bo powinny byc tepione przez modow/adminow serwisu. Ten co cos takiego popelnil niech przeprosi, a nie wyedytuje swoja kompromitujaca wypowiedz i zatrze slady. Przeciez wielu ludzi bedzie to czytac, czasem zupelnie obcych ktorzy czegos szukali np poprzez google, moze niektorzy sie zdziwia ile linkow z google prowadzi na nasze forum. Sam staram sie pisac jako tako, nie uzywam co prawda polskich ogonkow ale to nie o to chodzi. Zawsze przed wyslaniem posta czytam co splodzilem, rowniez po wyslaniu zerkam czy jest jak trzeba. Jesli ma sie 2 godziny na ewentualna edycje to uwazam ze jest w porzadku. Inna sprawa ze zawsze mozna poprosic kogos z moderatorow zeby poprawil jakis tam lapsus ktory sie jednak zdarzyl, nie slyszalem zeby byly z tym problemy. |
dobry pomysl z zablokowaniem edita
czesto sie zdazalo ze ludzi edytowali chcac usunac kompromitujace wypowiedzi, poprawiali pytania po uzyskaniu odpowiedzi i w tym momencie osoba z dobrego serca zwracajaca uwage komus tam wygladala jakby sypnela "grzywka o beton" popieram kolegow co do mojego wczesniejszego problemu - zglupialem zupelnie w domu mam ff i mi wiele zeczy z forum teraz nie dziala (o tylko z tego forum) w pracu mam to samo ff (inny zestaw wtyk) i wsio dziala popier... |
@nimal Edit już działa ;) Ale chyba jak się napisało post jako ostatni to wtedy da się edytować
|
wiem wiem, mi caly czas dziala
pisalem tylko, iz popirwam pomysl Barteza :) moje problemy dotycza zas innych zeczy i tylko na jednym kompie... |
Cytat:
|
U mnie jest ok :spoko:
Microsoft Internet Explorer 6.0 ;) |
Cytat:
|
nie wiem co się dzieje, ale fatalnie mi dziś działa forum
w porównaniu ślimak jest mistrzem sprintu :haha: |
strasznie dzis zmula :\
|
Cytat:
a za chwilę znowu kibel |
No i u mnie muł jak nic
|
A u mnie cacy śmiga, ale fakt, jak wszyscy ostro postowali po konkursie to muliło że aż strach. :wow:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:54. |