![]() |
nic nie naprawiaj xD, misiozol musi przeglądarkę zmienić, najlepiej na Safari xD
|
Osmiele sie i wzywam :bartez: na dywanik :rozga: a co :> mysleliscie ze zapomnialem , jak tam szefunciu idzie naprawa ? normalnie tak sie nie da ja protestuje skladam zazalenie na pismie :czytaj: wez sie zlituj i napraw w koncu ta edycje , ja rozumiem ze musiales sie poznecac na nas ale wziol bys sie i naprawil to w koncu :P bo jak mi znowu post ucieknie to oszaleje i za szkody nie ponosze odpowiedzialnosci :sciana:
|
z wyłączeniem modułu dla urządzeń mobilnych xD
|
Czyli co? Aktualizacja silnika forum? :-D
|
Cytat:
toast2 Wszystko działa jak trzeba... :sciana: |
Cytat:
test 2 test 3 test 4 Cytat:
U mnie działa wszystko... . |
Ja testowalem na tablecie z win8.1 i laptopie z XP i dokladnie to samo :D
|
Dzisiejsze poranne testy - na chromie mam te same objawy. Sprawdziłem kodowanie jest ISO-8859-2, czyli takie jak ma być, na IE chyba tego nie ma bo nie znalazłem. :hmm:
To jest jakaś loteria, bo trudno dopatrzyć się jakichś prawidłowości. Pisałem już, że na drugim kompie mam to samo. |
U mnie z cytowaniem i edycja to jest czysta loteria , i malo tego to wariactwo zaczelo sie dokladnie kiedy napisalem pierwszego posta w tym temacie moze warto obadac logi z serwera w tym czasie , wczesniej wszystko dzialalo jak nalezy .
|
@bartez
Rzuc modem na tydzien. Nie bede moderowal jako tako a posprawdzam edycje postow, cytowanie. Bo robi sie to ciekawe. Mod raz moze cos a raz nie. Skorka chyba takich jaj robic nie powinna. |
Nie chodzi o polskie znaki, bo w innych tematach mogę edytować posty swoje i innych. Tu reguły nie ma.
A propos - gdzie w IE zmienia się kodowanie? Paczem szukam i nie widzę. |
Cytat:
|
@bartez
Nawet na golej przegladarce i bez antywira to samo. Aczkolwiek zawsze ta sama skorka. Pobawie sie rano. |
Bo postów eda się nie edytuje <- są prawa autorskie k***a
|
O właśnie dobry przykład. Cytowanie jest powiązane z edycją u mnie, tzn z problemami.
Powyższy post demka mogę edytować i cytować, a wcześniejsze mój i andyego nie mogę - ani edytować ani zacytować. Puste okienko posta. Ki diabeł? Edit przez kopiuj/wklej :D Sprawdziłem w tym temacie kilkadziesiąt postów w górę i mogę edytować tylko posty demka - co ciekawe wszystkie i post Eda (akurat jeden był tylko). Z innymi mam puste okienko. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:50. |