![]() |
Co ja poradze ze jak chcialem edytowac to sie pusto robi raz dziala raz nie :P , co ciekawe wystepuje to losowo i masowo :D To ja sie zgadzam ale warunek zgrzewa piwa na pocieszenie :P
|
Bana dostaniesz i nic nie będziesz mógł :rotfl:
|
To kara za pisanie posta pod postem. :P
|
I juz niemoge , dzialo do teraz :D
|
Biedak wylysieje , swoja droga juz posta wyzej zedytowac nie moge bo mam puste pole a ten z strony wczesniej bez problemu
tego tez moge :D |
Tylko teraz to juz sie rozprzestrzenilo jak karaluchy , ja to sie ciesze ze nie ja musze sie :hmm: po glowie
|
Tylko jakby w rozszerzonej wersji.
|
Czyli to co już kiedyś zgłaszałem.
|
Cytat:
Teraz piszę z chroma i edycja działa normalnie. Dzisiaj, bo wczoraj też była kaszana. Nawet pozwoliłem sobie zacytować. |
Puste pole tekstowe ;)
|
Nie możesz czy raczej wyświetla puste pole tekstowe?
Bo jak to drugie, to było już coś podobnego i u mnie. Niech no tylko znajdę... |
Cytat:
To co jest grane Panie Adminie? :D |
A z kolei teraz mi dziala . Nic juz nie kumam a jak pisalem posta wczesniej to nie dzialalo
OOO mam przyklad jeden temat moj post pogrubiona czcionka nie dziala a ten nizej juz dziala http://forum.cdrinfo.pl/f106/forki-o...ml#post1315689 tutaj u Beriona w dziale . |
Są tematy i posty które mogę edytować i mogę cytować. Są też takie, które za cholerę - jest edycja, ale bez tekstu.
Czy to może być wina mojej przeglądarki? Dzisiaj na chromie mi działa, na IE róznie właśnie. Wczoraj na chromie też nie działało. A cache czyściłem już wczoraj. Poza tym problem jest nie tylko u mnie... |
Cytat:
Edycja. Edycja zaawansowane |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:40. |