![]() |
Cytat:
|
Nie zwróciłem uwagi na to. Sprawdzę.
|
O pełnej i o wpół? To raczej backupy wtedy się robią.
|
Czy u Was również występują "przycinki" na forum podczas przeglądania, wysyłania posta, edycji, itp.? Muszę czekać nawet kilkadziesiąt sekund, aby forum ruszyło.
Jak tylko u mnie, to mam problem, ale jak również u Was, to problemu nie mam. :D Z kodowaniem również mam problem, ale o tym już pisaliście. |
Cytat:
myślisz, że dlaczego napisałem że muszę przebrać i pozmieniać nazwy... no właśnie dlatego żeby ktoś miał mniej pracy później, a i żeby łatwo było z głowy wywołać emotkę nie koniecznie otwierając zasobnik w zaawansowanym edytorze. |
Spokojnie, przeca nie nagli się. Wybierz najlepsze, takie co nie dublują się z już istniejącymi itp.
Miej na uwadze, że to muszę z palca dodawać po jednej, więc nie szalej :D Albo z góry uprzedzam, że zrobię selekcję... |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 181831 oczywiście podesłał bym małą paczkę najlepszych ;) |
Co do emotek, nie ma problemu. Jakieś propozycje?
|
Cytat:
|
Bylebyście tylko nie "ulepszali" strony. Widziałem już wiele stron, którym ulepszenia nie wyssły na dobre. :taktak:
|
Co by nie mówić, to forum ma ze 20 lat. Powstało jak jeszcze interię w htmlu pisali... :)
|
Proszę zgłaszać te walnięte posty, przynajmniej co ważniejsze. Niech moderacja zarobi na coś, bo ostatnio pali głupa :haha:
|
Problem jest raczej trudny do rozwiązania z automatu. Bo jak widać "zepsute" jest kodowanie niektórych postów. I nie ma reguły na podstawie której dało by się stwierdzić które są złe a które dobre.
|
No właśnie, ręcznie to robota głupiego. Niemniej co ważniejsze w wolnych chwilach mogę korektnąć. Jakby co, to śmiało, najwyżej nie wyrobię :D
|
Dzięki za poprawienie.
Problem jest duży i często gdy czegoś szukam dla siebie lub kogoś innego trafiam na uszkodzone posty. Jednym z najbardziej "popularnych", o który jestem pytany to usuwanie klików z pliku dźwiękowego, który jest tutaj. Ogólnie musiałem sobie zrobić poprawionego pdf'a i do niego odsyłam, gdyż ten na forum jest również uszkodzony. Wygląda, że to się dzieje od jakiegoś konkretnego czasu. Teraz jak patrzę to rok 2006 i wcześniej ma uszkodzenia, jeśli ktoś byłby chętny się tym zająć to mogę posprawdzać kolejne lata, ale nie wiem czy jest sens nad tym siedzieć. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:46. |