![]() |
Nie pamiętam, ale dość krótko. Nie chce mi się szukać, ale jeśli to ważne to się zmobilizuję. Kiedyś to Bartez ustawił chyba na 2 albo 5 minut :hmm:
|
Jak dobrze pamięta, to w jakimś roku forum nawiedziło fatum w postaci utraty danych? Kilka lat poszło z dymem? Tak przeglądam sobie forum, wspominam i brakuje mi kilka lat... Albo nie widzę... Było coś takiego ???
|
Chyba nie, albo ja nie wiem.
|
Edycja jest ustawiona na 2 godziny. Da się o tym poczytać klikając w "twoje uprawnienia" poniżej wątku. :)
|
A Wy też macie tak jak ja ;p, że co kilka dni wylogowuje Was z forum?
|
to automatyczny system uczenia hasła na pamięć. Jak dobrze zerknąć to konkretną chwilę się nie odzywałeś i nie odwiedzałeś kolegów z forum.
Mechanizm ten ma w Tobie zaszczepić dobry zwyczaj logowania z czego się tylko da (tak jak Rycho był w stanie zadzwonić nawet na lodówkę) i byś nigdy hasła nie zapomniał... profilaktyka, jeśli to było powodem Twojej nieaktywności :taktak: :spoko: |
Cytat:
Cytat:
A ja jestem starszy od Ciebie o 16 lat na forum. Ale rozumiem. :P Pompa musi być. :] |
Starszy pod względem rejestracji... to się zgadza, ja jednak na forum bywałem dużo wcześniej (a że były czasy kiedy nie miałem stałego łącza internetowego... cóż dodać) to zarejestrowałem się po powrocie z zagranicy. Nie ważne...
Nie chodzi o pompę, jedną z rzeczy na których mi najbardziej tutaj zależy to by forum wróciło do dawnej świetności i użytkowników przybywało a nie ubywało z różnych względów. To żadna pompa, po prostu cieszę się i z Twojego powrotu. |
Rozumiem. ;p
|
Ilość załączników: 2
Cytat:
Paczka do pobrania Załącznik 185922 Załącznik 185921 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:58. |