Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Forum sie psuje :D a dokladniej kodowanie (https://forum.cdrinfo.pl/f10/forum-sie-psuje-d-dokladniej-kodowanie-96750/)

grzeniu 25.02.2022 20:58

Nie pamiętam, ale dość krótko. Nie chce mi się szukać, ale jeśli to ważne to się zmobilizuję. Kiedyś to Bartez ustawił chyba na 2 albo 5 minut :hmm:

SEBAW 25.02.2022 22:20

Jak dobrze pamięta, to w jakimś roku forum nawiedziło fatum w postaci utraty danych? Kilka lat poszło z dymem? Tak przeglądam sobie forum, wspominam i brakuje mi kilka lat... Albo nie widzę... Było coś takiego ???

grzeniu 25.02.2022 22:22

Chyba nie, albo ja nie wiem.

joujoujou 26.02.2022 07:19

Edycja jest ustawiona na 2 godziny. Da się o tym poczytać klikając w "twoje uprawnienia" poniżej wątku. :)

SEBAW 11.03.2022 23:01

A Wy też macie tak jak ja ;p, że co kilka dni wylogowuje Was z forum?

KaiQ 11.03.2022 23:58

to automatyczny system uczenia hasła na pamięć. Jak dobrze zerknąć to konkretną chwilę się nie odzywałeś i nie odwiedzałeś kolegów z forum.
Mechanizm ten ma w Tobie zaszczepić dobry zwyczaj logowania z czego się tylko da (tak jak Rycho był w stanie zadzwonić nawet na lodówkę) i byś nigdy hasła nie zapomniał... profilaktyka, jeśli to było powodem Twojej nieaktywności :taktak: :spoko:

SEBAW 12.03.2022 09:23

Cytat:

Napisany przez KaiQ (Post 1451364)
to automatyczny system uczenia hasła na pamięć. Jak dobrze zerknąć to konkretną chwilę się nie odzywałeś i nie odwiedzałeś kolegów z forum.

Przepraszam.:P
Cytat:

Mechanizm ten ma w Tobie zaszczepić dobry zwyczaj logowania z czego się tylko da (tak jak Rycho był w stanie zadzwonić nawet na lodówkę) i byś nigdy hasła nie zapomniał... profilaktyka, jeśli to było powodem Twojej nieaktywności :taktak: :spoko:
Rozumiem:P

A ja jestem starszy od Ciebie o 16 lat na forum. Ale rozumiem. :P Pompa musi być. :]

KaiQ 12.03.2022 09:43

Starszy pod względem rejestracji... to się zgadza, ja jednak na forum bywałem dużo wcześniej (a że były czasy kiedy nie miałem stałego łącza internetowego... cóż dodać) to zarejestrowałem się po powrocie z zagranicy. Nie ważne...
Nie chodzi o pompę, jedną z rzeczy na których mi najbardziej tutaj zależy to by forum wróciło do dawnej świetności i użytkowników przybywało a nie ubywało z różnych względów.
To żadna pompa, po prostu cieszę się i z Twojego powrotu.

SEBAW 12.03.2022 10:09

Rozumiem. ;p

KaiQ 17.03.2022 23:09

Ilość załączników: 2
Cytat:

Napisany przez grzeniu (Post 1448931)
Co do emotek, nie ma problemu. Jakieś propozycje?

nie będę przeciągał z poprawianiem, po prostu brakuje mi czasu na układanie. Może sam wyłapiesz te co bardziej wesołe i doda się... pytanie czy dało by się zmieścić więcej na stronie załączników, tak aby nie były 2 podwójne kolumny [Grafika][Opis] a na przykład 3 lub 4. Monitory są dzisiaj szersze ;)

Paczka do pobrania Załącznik 185922
Załącznik 185921

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:58.