![]() |
Posta z linka @Arepo poprawiłem ręcznie. Dało się zrozumieć przy odrobinie wyobraźni, co wcale nie umniejsza problemu.
Temat dawno zgłoszony w kolejce do Barteza, którego....nie ma z przyczyn różnych. A chyba tylko on jest w stanie się rozeznać w tym co sam modyfikował i nadzorował. Nie za bardzo da się pochować takie posty w jakimś archiwum, bo nie wiadomo wg jakiego klucza ich szukać. Zacząłem takich szukać w tematach sprzed lat i nie tak łatwo. W sumie pewnie jest ich niemało, ale weź to poznajduj. Poza tym wiele z nich jest wartościowych i zwyczajnie szkoda. |
Trudno tego nie zauważyć. Nadal jednak jest to duża skarbnica wiedzy, z której ktoś próbuje skorzystać, a podobne wyniki są bezużyteczne. Szkoda, że starsze rzeczy uległy takiemu uszkodzeniu. No nic, jest jak jest.
|
@Arepo, bede szczery na moje oko forum umiera a wlasciciele lataja co sie da bo szkoda kasy na upgrady, jesli o mnie idzie to kwestia czasu zanim wszystko pierd.... i beda tylko wspomnienia ;)
|
Ilość załączników: 1
Widzę, że nie ma odpowiedzi, więc sytuacji jak rozumiem nikt nie opanuje ;)
Proponuję zatem może przenieść tak uszkodzone posty do jakiegoś archiwum, aby chociaż Google do nich nie kierowało. To raczej nie daje dobrego obrazu dla forum. Teraz efekt wyszukiwania wygląda tak jak poniżej, jest tam cała masa niepotrzebnych informacji i naturalnie po przejściu do posta widzimy co widzimy. Załącznik 179853 Te posty i tak są zupełnie nieprzydatne w obecnej formie. |
Ilość załączników: 1
Czy ktoś z kolegów wie, czemu w starszych postach kompletnie zepsuło się kodowanie tekstu? U mnie wygląda to tak:
Załącznik 179790 i link do tego przykładowego posta. Potrzebowałem wysłać znajomemu rozwiązanie problemu, które było u nas na forum i człowiek nie może odczytać co jest napisane ;) Może da się to jakoś naprawić ? |
albo kopiuj tekst przed wysłaniem :taktak:
|
Wystarczy pisać krótkie posty i problem z głowy :D
|
To jest celowa atrakcja, żeby nie było nudno :D
|
Mi sie wydaje ze po trzech latach raczej nie naprawia, olej ogonki i problem z glowy :P
|
Tak się dzieje jak piszę długo posta, minie pewien czas i mnie wyloguje. Po zalogowaniu post automatycznie się dodaje, tyle że z "krzaczkami".
|
No chyba, że:
https://i.postimg.cc/P5DH2S33/main-1...e-w-piekle.png |
Szatan was opętał? ;p
|
ąśćĄŚĆ
|
ZĂĹÄ.
ÄĹĹÄ Ĺş |
ĄŚĆćżźćżćżćżc
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:04. |