![]() |
Cytat:
:D:D:D wiedzialem, ze ktos tak to zinterpretuje nie napisze tu, ze nie chcialbym byc MODem (nawet nie wiem czy bym chcial) ale nie moglbym - notoryczny brak czasu na cokolwiek mallow, wiedzialem ze wrocisz pewno czekales, az zaczna rozdawac cieple posadki, co? ;) :D co do nowego podzialu - jak najbardziej jest sensowny, chociaz jestem przekonany ze w tej postaci wiekszosci z nas trudniej bedzie ogarnac forum i generalnie nowy porzadek wymagac bedzie przyzwyczajenia to juz chyba wlasciwie ostatni krok przed rozdrobnieniem sie na dzialy "jednotopicowe" |
No to się narobiło :)
Przydało by się jeszcze forum "Urodziny Dziś Obchodzi..." :D;) |
A co do działu "Nagrywanie w Linuksie" nie można by go zmienić na " Nagrywanie w innych systemach operacyjnych" I tam pozakładać tematy o każdym systemie np. Linux, BeOS itd. i zablokować tworzenia nowych tematów.
|
Cytat:
Może już lepiej dać zamias SOFTWARE i HARDWARE jeden dział KOMPUTERY albo coś w tym stylu |
nie... ja wysiadam.... CO TU GDZIE TERAZ JEST? gdzie ja mam pisac? rany.... ja sie gubie......
(nie chcialbym byc uzytkownikiem ktory tu pierwszy raz w zyciu teraz trafi... bo bym nie wiedzial co chcialem napisac, nie mowiac gdzie :( ) nie mozna by tych zmian stopniowo wprowadzac? tylko tak od razu dno usunac? |
Cytat:
Co do podziału to jestem za takim jaki proponuje Unit:> |
Cytat:
|
@Administracjo i Moderacjo.
Jak juz daliscie dzial "palenie w Linuxie", to ja poprosze o "palenie pod MacOSem". Nie wspomne o innych OSach :D Ale faktem jest, ze warto by bylo wspomniec i o tych "niszowych" OSach. Sporo ludzi wypala plyty pod MacOSami, co prawda wyboru wielkiego nie maja bo tylko Roxio Toast w roznych wersjach, ale ...... Ps: fakt, ten uklad przypomina mi uklady popularnych for osiolkowych :D |
po co istnieja dzialy filmy i humor? jak do tej pory dwa tematy spokojnie rozwiazywaly problem :|
edit: oczy nadal mi jezdza naokolo w oczodolach i nie moge nic znalezc na glownej :| |
Kiedyś ewolucja musiała nastąpic, jak to na każdym serwisie.Teraz padło na cdrinfo i jest git :spoko:
Ciekawe jak to się wszystko rozwinie ;) |
Moim zdaniem glownym problemem teraz bedzie jasne wyznaczenie granicy miedzy Nosniki/Flashowanie/Ogolnie o DVD.
Nosniki jednak bym podzielil na DVD i CD bo to dosc naturalny podzial ... chociaz niekonieczny. Za to zrobilbym cos takiego zamiast ogolnie o DVD i flashowania: Osla laczka DVD (dla wszyskich) Dyskusje o DVD (ograniczony dostep, np do 10 postow, czy tygodnia od rejestracji, ale to tylko przyklad) Samo flashowanie wydaje mi sie dosc waskim tematem by moglo byc oddzielnie, natomiast jak jam wrzucimy dyskusje o napedach to zdubluje sie 'ogolnie o DVD' |
ojojoj ale sie porobilo, wszedlem jak zawsze od razu do off topic chcialem dodac posta do topicu o filmach a tu wyskoczylo ze nie mozna dodac nowego posta do tematu. Patrze czy zamkniety topic, okazuje sie ze nie. No to szybko do tego dzialu i widze ze nowa organizacja. Rozgladam sie i rzeczywiscie...
hmm na 1 rzut oka to calkiem fajnie wyglada,dodane nowe dzialy, dodana rozrywka podzielona na dzial gry, filmy, no moze byc lepiej niz wczesniej, wiekszy porzadek zapanuje ale bedzie wiecej klikania ;) zobaczymy jak sie sprawdzi nowa organizacja ;) Edit: widze ze off topic podzielony tez :O zgadzam sie z Eliaszem, off topic najlepiej zostawic taki jaki byl... |
Co do zmian to jestem za, może na początku będzie się trochę trudno przyzwyczaić ale ogólnie forum powinno stać się czytelniejsze.
A z mojej strony taka mała propozycja co do wyglądu: Różne
P.S. Zdarzają się nieraz userzy, którzy zamieszczają temat nie tam gdzie trzeba. Zobaczycie dopiero co będzie się działo po wprowadzeniu zmian :> ;) |
Witam wszystkich
Zmiany dość duże i troche bedzie się trudno przyzwyczaić. Co do podziału off topic'a Niby więcej działów, wszystko posegregowane - łatwiej znaleźć, za to mógłby być plus. Ale wiąże się to też z tym że może spaść oglądalność, tzn. chodzi mi o coś takiego, że nieraz nie mam za dużo czasu, wpadam na off topic i mam wszystko w jednym dziale a tak to trzeba bedzie przechodzic do innych działów, może to być zniechęcające, a osoby potrzebujące szybkiej odpowiedzi będą musiały czekać dłużej na odpowiedź. To tylko jeden z powodów za tym zeby nie dzielić off topic. Podziałowi off topic mówie NIE :) @Berion niby się zgadzam ale lepszym rozwiązaniem było by większe filtrowanie wiadomości, usuwanie zbędnych tematów i postów do kosza (chociaż ktoś obcy, zpoza naszego forum, mógłby uznać kosz za off-topic, skoro toczą się tam dyskusje ;) Zresztą kilka godzin temu w jednej z dyskusji wyraziłem swoje zdanie Cytat:
Reszta mogła by być, może dział rozrywka bez zlicznia postów?? |
Również się przyłaczam pomysł good :spoko:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:56. |