![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Popieram wypowiedz przedmowcy, jak dla mnie to po staremu bylo 100 x lepiej i czytelniej.
|
zmiany troche od pupy strony mowiac krotko. przypomina mi to mojego poprzedniego pracodawce, ktory zatrudnial 10 osob, a przed klientami udawal wielka firme z wlasnym biurowcem..
podzial offtopica jest glupi, dzialy humor, gry itp.. zbedne, trudno tutaj cokolwiek teraz znalezc, bo dokonano podzialu na sile, bo komus sie tak zamarzylo reszty zmian nie komentuje, bo dawno juz reszty nie czytam, ale z tego co widze, dzial dvd obrodzil w poddzialy jak choinka na swieta.. ktos sie w tym orientuje? ps. a ten idiotyzm z 'enkoderem matroska' to smiech na sali, szkoda, ze to juz rok mija i nikt sie nie polapal, ze to bzdura. merytoryka rulez! |
Cytat:
|
@Berion
:D, a pamietam Twoje poczatki na forum nigdy bym sie nie spodziewal gratuluje! napisz, w jakim dziale modujesz jak sie domyslam pewno w grach -Edit- juz znalazlem, w Konsolach robisz -/Edit- @mallow nie bierz tego za bardzo do siebie, przeciez napisalem ";) :D" no i chyba faktycznie, MODem byloby Ci dosyc trudno zostac ;) |
Co do tego profesjonalnego wyglądu to mam pewne wątpliwości: dlaczego do działu hardware przeniesiono topiki o komórkach, a np. o zegarkach nie? Jedno i drugie IMO niezbyt tam pasuje. :nie:
|
Może i jest więcej klikania ale forum nabrało przejrzystości i profesjonalizmu.
P.S. Wraz z wejściem jakiś czas temu do unii europejskiej przyjeliśmy ich normy/standardy więc sami rozumiecie........;) To było nie do uniknienia:P:) |
Ilość załączników: 1
Co do przejrzystości to mam mieszane uczucia, swój układ już proponowałem, dodam jeszcze, że zajrzenie wszędzie (co robię codziennie) zajmuje mi znacznie więcej czasu niż dotychczas.
A tak BTW @Berion - gratulacje! :D |
Gdzie dwóch Polaków tam trzy zdania...
Prawie każdy narzeka... Nie wydaje wam się, że w ten sposób forum stało się bardziej przejrzyste? |
Cytat:
A można będzie chociaż jakieś propozycje na priwa podsyłać ? ;) || :piwo: |
Cytat:
I takie jeszcze pytanie - czy jest tu osoba, która uważałaby podział OffTopicu na hardware i software za potrzebny? |
@Pykson, na posadke nie licze, bo szans i tak nie mam :) a poza tym nie wiem czy bym sie wyrabial z czasem... :D
A moja propozycja jest taka, zeby przywrocic wszystko do starych dobrych czasow :) |
Dwa dni bez odwiedzania forum a tu takie zmiany, podział hmmm.... może po jakimś czasie będzie mżna się przyzwyczaić. poprzednia reorganizacja była lepsza, mniej uciążliwa i sensowniejsza.
Offtopic bez podziału na sprzęt i oprogramowanie. Jeden dział Rozrywka bez podziału. Jeden dział FAQ |
Cytat:
Posty w wątkach które znalazły się w FAQ były dzielone tak aby został tam tylko pierwszy (właściwy) post, link do pozostałych postów (komentarzy dotyczących tematu) znajduje się na dole każdego z tematów w FAQ 8 ) Cytat:
Możecie odpowiadać na tematy istniejące ;) Śmietnik widoczny TYLKO dla zarejestrowanych 8 ) |
taa...przez te przemeblowania na Forum skasowaliście kilka moich postów ehhh 8 )
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:42. |