Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Nowa organizacja forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/nowa-organizacja-forum-54202/)

epol 12.07.2005 15:56

Cytat:

Napisany przez Bartez
Z podziału off topica się wycofujemy, bo nie ma chyba ani jednej osoby, której to by się podobało.

Bardzo dobra decyzja :spoko:

A moze tak jeszcze przemianujesz dzial Nagrywanie w Linuxie na np Nagyrwanie w innych OSach?

Bartez 12.07.2005 15:38

Z podziału off topica się wycofujemy, bo nie ma chyba ani jednej osoby, której to by się podobało.

Pozostaje jeszcze kwestia Rozrywki - czy zostaje w oddzielnej kategorii, czy jako subfora w Off topicu. Bo z Nośników, Flashowania/Firmware, Konsol i Nagrywania w innych OS-ach już raczej nie zrezygnujemy.

W miarę rozwoju serwisu dojdą jeszcze nowe fora, ale to w swoim czasie.

epol 12.07.2005 15:34

Podzila w OT nie podoba mi sie. Po co tam i s i h?

A ogolnie to niby ma byc przjerzyscie, ale troche tego za duzo. Trzeba bedzie duzo przeiwjac. Taka kobyla nam powstala.

Damianos L 12.07.2005 14:51

zgadzam sie z kolegami, subfora w off topic to zly pomysl, przeszkadzaja, za duzo klikania...

mgit 12.07.2005 13:19

Subfora w Off Topic tylko przeszkadzają :taktak: bez nich było by o wiele lepiej :taktak:

MacGyver 12.07.2005 13:06

Cytat:

Napisany przez legion
niewiem czy i tu ten temat cos da oraz opinie czlonkow forum :D

O to chodzi, że Wasze opinie są zawsze brane pod uwagę w pierwszej kolejności. To po Waszych prośbach doszedł jeden dział a po decyzji administracji waraz z nim doszło kilka innych. Nad subforami FAQ myślę, że niema co dyskutować bo tam będą trafiały różnego rodzaju poradniki/artykuły itp
To Wy tworzycie to forum, my tu tylko sprzątamy ;)

grzeniu 12.07.2005 13:04

No ogolnie za duzo klikania, scrolowania, skakania itp zeby poczytac to co do tej pory bylo wygodne w dostepie. Uklad za skomplikowany, tak jakby ilosc dzialow w jakis sposob swiadczyla o poziomie forum. Nie wygodne toto sie zrobilo.

andrzejj9 12.07.2005 12:49

Cytat:

Napisany przez legion

Ja jestem za tym, żeby te opinie zostały wzięte pod uwagę (może i też małe głosowanie?) przed ostatecznymi zmianami.

MacGyver 12.07.2005 12:09

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Co do tego profesjonalnego wyglądu to mam pewne wątpliwości: dlaczego do działu hardware przeniesiono topiki o komórkach, a np. o zegarkach nie? Jedno i drugie IMO niezbyt tam pasuje. :nie:

Bo narazie niewiemy czy subfora w OT zostają, czekamy na @Barteza 8 )
Kategoria Rozrywka zostanie tak jak jest || tylko dział Filmy zmieni się na Filmy i Muzyka

legion 12.07.2005 12:03

Patrix 12.07.2005 11:58

Kobyła jak na Tweaku, mnie nikt o zdanie nie pytal :D

Berion 12.07.2005 11:02

Cytat:

Napisany przez pykson
@Berion
:D, a pamietam Twoje poczatki na forum
nigdy bym sie nie spodziewal
gratuluje!

Dzięki...
Gdyby nie "dział konsolowy" nie byłbym modem. Skoro powstał projekt przemodelowania forum to skorzystałem z okazji. Ofkoz to nie jest główna przyczyna. Tutorial się rozrasta (ponad 40000znaków), niewygodnie się go tak edytowało. To raz. Dwa, że trzeba było co jakiś czas przesuwać limity na znaki i [IMG]. Trzy to można odcedzić w ten sposob forum od pytań typu: "jak nagrać gre na psx?" Przeniosłem wczoraj ponad setke takich pytań... A to dopiero z "zabezpieczeń" i "cdr". Cztery to szansa na ukrócenie warezu. Topici w stylu: "ściągnąłem grę z sieci, jak to nagrać"?

A jeśli chodzi o te początki to mi nawetnie przypominaj :)
[ :zawstydz: :zawstydz: :zawstydz: ]

rycho 12.07.2005 10:42

Fakt.
Forum cokolwiek kobylaste się zrobiło.

nimal 12.07.2005 10:24

refleksje po jakims czasie uzytkowania nowego ukladu
do bani
poprzedni pozostawial wiele do zycznia, bo nie bylo do konca jasne gdzie niektore tematy powinny byc i byly plewy miedzy ziarnem, ale teraz zanim sie cokolwiek znajdzie trzeba scrolowac i czytac i skrolowac i czytac...
zmiany - owszem, ale dzialow (lacznie z poddzialami!) powinno byc max 7-9

andrzejj9 12.07.2005 09:56

Cytat:

Napisany przez legion
moim zdaniem wogole to nie bylo potrzebne jeszcze bez sensu bylo oddzielenie humoru od OT :)

Z humorem to sam nie wiem.. Jednak kiedyś bardziej mi się podobało, jak ktoś znalazł coś ciekawego, to tworzył o tym topic, a nie że wszystko waliło się do jednego tematu, który po jakimś czasie już przestał być w jakikolwiek sposób czytelny..

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:34.