![]() |
Cytat:
I takie jeszcze pytanie - czy jest tu osoba, która uważałaby podział OffTopicu na hardware i software za potrzebny? |
Cytat:
A można będzie chociaż jakieś propozycje na priwa podsyłać ? ;) || :piwo: |
Gdzie dwóch Polaków tam trzy zdania...
Prawie każdy narzeka... Nie wydaje wam się, że w ten sposób forum stało się bardziej przejrzyste? |
Ilość załączników: 1
Co do przejrzystości to mam mieszane uczucia, swój układ już proponowałem, dodam jeszcze, że zajrzenie wszędzie (co robię codziennie) zajmuje mi znacznie więcej czasu niż dotychczas.
A tak BTW @Berion - gratulacje! :D |
Może i jest więcej klikania ale forum nabrało przejrzystości i profesjonalizmu.
P.S. Wraz z wejściem jakiś czas temu do unii europejskiej przyjeliśmy ich normy/standardy więc sami rozumiecie........;) To było nie do uniknienia:P:) |
Co do tego profesjonalnego wyglądu to mam pewne wątpliwości: dlaczego do działu hardware przeniesiono topiki o komórkach, a np. o zegarkach nie? Jedno i drugie IMO niezbyt tam pasuje. :nie:
|
@Berion
:D, a pamietam Twoje poczatki na forum nigdy bym sie nie spodziewal gratuluje! napisz, w jakim dziale modujesz jak sie domyslam pewno w grach -Edit- juz znalazlem, w Konsolach robisz -/Edit- @mallow nie bierz tego za bardzo do siebie, przeciez napisalem ";) :D" no i chyba faktycznie, MODem byloby Ci dosyc trudno zostac ;) |
Cytat:
|
zmiany troche od pupy strony mowiac krotko. przypomina mi to mojego poprzedniego pracodawce, ktory zatrudnial 10 osob, a przed klientami udawal wielka firme z wlasnym biurowcem..
podzial offtopica jest glupi, dzialy humor, gry itp.. zbedne, trudno tutaj cokolwiek teraz znalezc, bo dokonano podzialu na sile, bo komus sie tak zamarzylo reszty zmian nie komentuje, bo dawno juz reszty nie czytam, ale z tego co widze, dzial dvd obrodzil w poddzialy jak choinka na swieta.. ktos sie w tym orientuje? ps. a ten idiotyzm z 'enkoderem matroska' to smiech na sali, szkoda, ze to juz rok mija i nikt sie nie polapal, ze to bzdura. merytoryka rulez! |
Popieram wypowiedz przedmowcy, jak dla mnie to po staremu bylo 100 x lepiej i czytelniej.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
refleksje po jakims czasie uzytkowania nowego ukladu
do bani poprzedni pozostawial wiele do zycznia, bo nie bylo do konca jasne gdzie niektore tematy powinny byc i byly plewy miedzy ziarnem, ale teraz zanim sie cokolwiek znajdzie trzeba scrolowac i czytac i skrolowac i czytac... zmiany - owszem, ale dzialow (lacznie z poddzialami!) powinno byc max 7-9 |
Fakt.
Forum cokolwiek kobylaste się zrobiło. |
Cytat:
Gdyby nie "dział konsolowy" nie byłbym modem. Skoro powstał projekt przemodelowania forum to skorzystałem z okazji. Ofkoz to nie jest główna przyczyna. Tutorial się rozrasta (ponad 40000znaków), niewygodnie się go tak edytowało. To raz. Dwa, że trzeba było co jakiś czas przesuwać limity na znaki i [IMG]. Trzy to można odcedzić w ten sposob forum od pytań typu: "jak nagrać gre na psx?" Przeniosłem wczoraj ponad setke takich pytań... A to dopiero z "zabezpieczeń" i "cdr". Cztery to szansa na ukrócenie warezu. Topici w stylu: "ściągnąłem grę z sieci, jak to nagrać"? A jeśli chodzi o te początki to mi nawetnie przypominaj :) [ :zawstydz: :zawstydz: :zawstydz: ] |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:42. |