![]() |
Cytat:
A moze tak jeszcze przemianujesz dzial Nagrywanie w Linuxie na np Nagyrwanie w innych OSach? |
Z podziału off topica się wycofujemy, bo nie ma chyba ani jednej osoby, której to by się podobało.
Pozostaje jeszcze kwestia Rozrywki - czy zostaje w oddzielnej kategorii, czy jako subfora w Off topicu. Bo z Nośników, Flashowania/Firmware, Konsol i Nagrywania w innych OS-ach już raczej nie zrezygnujemy. W miarę rozwoju serwisu dojdą jeszcze nowe fora, ale to w swoim czasie. |
Podzila w OT nie podoba mi sie. Po co tam i s i h?
A ogolnie to niby ma byc przjerzyscie, ale troche tego za duzo. Trzeba bedzie duzo przeiwjac. Taka kobyla nam powstala. |
zgadzam sie z kolegami, subfora w off topic to zly pomysl, przeszkadzaja, za duzo klikania...
|
Subfora w Off Topic tylko przeszkadzają :taktak: bez nich było by o wiele lepiej :taktak:
|
Cytat:
To Wy tworzycie to forum, my tu tylko sprzątamy ;) |
No ogolnie za duzo klikania, scrolowania, skakania itp zeby poczytac to co do tej pory bylo wygodne w dostepie. Uklad za skomplikowany, tak jakby ilosc dzialow w jakis sposob swiadczyla o poziomie forum. Nie wygodne toto sie zrobilo.
|
Cytat:
|
Cytat:
Kategoria Rozrywka zostanie tak jak jest || tylko dział Filmy zmieni się na Filmy i Muzyka |
niewiem czy i tu ten temat cos da oraz opinie czlonkow forum :D
|
Kobyła jak na Tweaku, mnie nikt o zdanie nie pytal :D
|
Cytat:
Gdyby nie "dział konsolowy" nie byłbym modem. Skoro powstał projekt przemodelowania forum to skorzystałem z okazji. Ofkoz to nie jest główna przyczyna. Tutorial się rozrasta (ponad 40000znaków), niewygodnie się go tak edytowało. To raz. Dwa, że trzeba było co jakiś czas przesuwać limity na znaki i [IMG]. Trzy to można odcedzić w ten sposob forum od pytań typu: "jak nagrać gre na psx?" Przeniosłem wczoraj ponad setke takich pytań... A to dopiero z "zabezpieczeń" i "cdr". Cztery to szansa na ukrócenie warezu. Topici w stylu: "ściągnąłem grę z sieci, jak to nagrać"? A jeśli chodzi o te początki to mi nawetnie przypominaj :) [ :zawstydz: :zawstydz: :zawstydz: ] |
Fakt.
Forum cokolwiek kobylaste się zrobiło. |
refleksje po jakims czasie uzytkowania nowego ukladu
do bani poprzedni pozostawial wiele do zycznia, bo nie bylo do konca jasne gdzie niektore tematy powinny byc i byly plewy miedzy ziarnem, ale teraz zanim sie cokolwiek znajdzie trzeba scrolowac i czytac i skrolowac i czytac... zmiany - owszem, ale dzialow (lacznie z poddzialami!) powinno byc max 7-9 |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:34. |