![]() |
@demek
Konsole w dziale DVD? :) Nie wszystkie nośniki bazują na DVD (kiedyś CD-ROM, CD-I). A lada moment będzie BD, UMD... ... może nawet HD-DVD czy FVD (Nintendo jeszcze nie ogłosiło jaki format im pasuje). Podobnie z Konwersją (S)VCD |
No właśnie konsole nie mogą być w DVD to na logike nie pasuje tam...
Nawet GRY na PC też nie mogą być, bo musiało by powstać drugie w CD,a to przecież nie o to chodzi ;) |
zwykla pomylka:)
a svcd to dalej konwersja mpeg2 czyli dvd tylko nagrywane na cd:) oczywiscie chodzilo mi o
|
panowie z administracji troche przesadzil teraz forum stalo sie nie czytelne z tymi podzialami nie wiadomo gdzie co jest teraz troche zamieszaliscie ale jezeli tak ma byc to trzeba bedzie sie przyzwyczajic
|
ale rozdzielic funny fotos,jeszcze sie tak........ na 5 roznych podtematow nie jest dobrym pomyslem
|
ejj no skończcie już mieszać bo piana sie robić zaczyna :P
|
Cytat:
Pozatym jeżeli kogoś nie interesują zdjęcia musiałby czekać na załadowanie się wszystkich fotek a tak strona z samym tekstem szybciej się wczyta :) |
Czy mógłby ktoś zmienić kolor czcionki w stylu "cdrinfo.pl ciemny beta". Chodzi o tą czcionke na screnie. Swoją prośbę motywuje trudnym czytaniem tekstów o takim kolorze.
Screen: http://img21.imageshack.us/img21/600...ure13bz.th.png Pozdro |
Nowa organizajca forum nawet mi się podoba :spoko:
|
A mam takie pytanie do moderatorów ?? Czy wy zamierzacie wszystkie tematy (kilka czy kilkadziesiąt tysięcy) segregować teraz do tych nowych działów ? Jeżeli tak to respekt bo to na pewno żmudna robota.
|
Cytat:
Najwięcej problemów będzie z OT (jest tam tego trochę ;p ) ;) |
taa...przez te przemeblowania na Forum skasowaliście kilka moich postów ehhh 8 )
|
Cytat:
Posty w wątkach które znalazły się w FAQ były dzielone tak aby został tam tylko pierwszy (właściwy) post, link do pozostałych postów (komentarzy dotyczących tematu) znajduje się na dole każdego z tematów w FAQ 8 ) Cytat:
Możecie odpowiadać na tematy istniejące ;) Śmietnik widoczny TYLKO dla zarejestrowanych 8 ) |
Dwa dni bez odwiedzania forum a tu takie zmiany, podział hmmm.... może po jakimś czasie będzie mżna się przyzwyczaić. poprzednia reorganizacja była lepsza, mniej uciążliwa i sensowniejsza.
Offtopic bez podziału na sprzęt i oprogramowanie. Jeden dział Rozrywka bez podziału. Jeden dział FAQ |
@Pykson, na posadke nie licze, bo szans i tak nie mam :) a poza tym nie wiem czy bym sie wyrabial z czasem... :D
A moja propozycja jest taka, zeby przywrocic wszystko do starych dobrych czasow :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:36. |