![]() |
Hmm.....powiem szczerze że styl SIDa bardziej mi się podobał, zgadzam się z uwagami matteo, a pozatym obecny styl jest moim zdaniem za bardzo "sterylny" jak w szpitalu, przydałyby się jakieś kolorki (ala styl SIDa np. ;) )
|
znalazlem błąd w panelu użytkownika -> edycja podpisu - ramka z emotami wychodzi poza białe tło).
z tego co zauważyłem, problem dotyczy tylko opery. a tak na marginesie, faktycznie, stare było wiele ładniejsze. dodatkowo to pełne jest błędów. nie podoba mi się. |
Wygląda wstrętnie, szczególnie za duże są nazwy userów ...
Co ma zrobić biedny SID jk mu się w jednej linii nie mieści nick? ;) Poza tym 'Szybka Odpowiedź' jest teraz tragicznie zrobiona. Po co jest tak obramowana? Co do reszty błędów to idę szukać i będę zgłaszać na bieżąco. |
Nowa wersja forum
Witam wszystkich,
Prosilbym o wszelkie uwagi na temat dzialania/wygladu aktualnej wersji forum (RC). Niestety ze wzgledu na duze zmiany jakie zaszly pomiedzy poprzednia beta a obecna wersja RC poprzednie style nie beda dostepne. Trwaja tez prace nad "szlifem" tlumaczenia - podpowiedzi sa mile widziane :) Pozdrawiam Misiek4 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:44. |