![]() |
Znów się przyzwyczaiłem i znów zmienili... Mi też brakuje tego żółtego :) A tak to nijako :). I za dużo jest angielskiego w ustawieniach...
|
a bardzo przepraszam ale co sie tu dzieje??
Gdy przegladam forum pod opera to odswieza mi sie co jakies 10 sekund - krew mnie zalewa. A nowosciom jeszcze sie nie przyjrzalem - - no bo jak jesli mi sie ciagle odswieza fuck |
teraz lepiej.
tak może zostać. |
średnio mi sie podoba...
przyzwyczailem sie do stylu Sid`a. Byl bardzo dobry...teraz na nowo trzeba sie przyzwyczajac, a mam wrazenie ze chodzi wolniej,ale momentami (pewnie to u mnie) i nie podoba mi sie ze linki sa na taki perfidny niebieski, podobal mi sie ten poprzedni, a i mam ten sam problem co Yankee z tymi stronami |
fuj, teraz ta niebieska czcionka :blee:
kto jest odpowiedzialny za szatę graficzną? za pracę po pijaku powinno mu się skopać dupsko. podaję przykład ładnej graficznie ->strony<-. |
Szmira. Teraz to już kompletnie nie chce się tu wchodzić.
|
obok tych "nowych postow" ktore sa na gornej belce przydalo by sie "odznacz wszystkie fora jako przeczytane" tak jak to bylo przed remontem bo tak to musze szukac tej opcji na glownej strone forum :( :( :(
|
mi sie nawet podoba, przynajmniej jest przejrzyste
edit2: jedyne co bym zmienil to kolejnosci kolumn tzn. taka kolejnosc jest na innym forum i bardzo dobrze sie przeglada: od lewej: Thread . Thread Starter . Replies . Views . Last Post |
jA MAM CHO CHWILE BALD W WIERSZU... CZY CHCESZ DEBUGOWAC? Zrobice cos... sorry za caps...
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
O ooo oo oo ... Sid - nie dobijaj mnie następnym razem!
TRAGICZNIE to wygląda na vbulletin :( Jakby tego wszystkiego jeszcze było mało to w ustawieniach ustawiam nick na tlen, daje zapisz ... i się nie pojawia. Nie ma żadnego confirm mojego żądania, tylko przerzuca na główną stronę ustawień. Nie ma też informacji o błędach, więc ikona Tlen.pl powinna się pojawić ;) Jeszczy bym zmienił to: (załącznik!) BTW: Czekam na reakcje odnośnie poprawek na forum :) |
forum dziala tak jak przed zmiana, za to wyglada bardzo nieciekawie
|
zmiencie sobie [lewy dolny rog] styl na vbulletin style 3 - wtedy zrozumiecie czemu szybka wyglada tak jak wyglada
wygalda na to ze moj miecz trzeba bedzie wywalic |
Ilość załączników: 5
A co to za babole? (załącznik)
Przy okazji poprawcie dodawanie załączników, po co tam aż tak wielkie logo? |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:05. |