![]() |
witam. cyferki z numerami stron poprawione - brawo :) przybornik - dopiero teraz zauwazylem, jest tam wszystko to czego potrzebuje :)
te *******ki ponizej szykiej odpowiedzi, mozna by je troche jeszcze od siebie rozdzielic [minimalnie] poza tym niewidze problemu do narzekan ;) |
Cytat:
Cytat:
Odpowiadajac na pytanie: kolory sie nie zmienily, zostaly takie jakie oferowal styl "polski" i jakie byly w starej wersji forum (2.xx) - w razie potrzeby sluze screenami. Cytat:
Pozdrawiam Misiek4 |
zadam miśkowi pytania następujące:
1. wchodzę na forum cdrinfo.pl czy do trumny?? 2. kolorystyka *****na kolory się niedobierają pod względem odcienia i daje to efekt nalożenia się barw i slabą widoczność czyutelność dlaczego???? moja konkluzja: wstrętne obrzydliwie wyglądające forum,j akość forum marki sid bylo wizytówką tego forum to byla jakość nowy styl jest denny a teraz się zrobila tania tandetna kryptoreklama cdrinfo.forum |
A mnie tam się podoba - jakoś dziwnie jak wszedłem tu po zmianach stwierdziłem, że mi się kontrast w monitorze polepszył, albo w okularach. :spoko:
O nawet emotionki bez problemu można wstawiać - cała reszta jest kwestią dopracowania. |
Cytat:
:piwo: |
Cytat:
Pozdrawiam Misiek4 |
Cytat:
Rowniez zaznaczanie strony, na ktorej obecnie sie jest, juz dobrze dziala i ciesze sie, ze zostalo zrobione. Ja juz nie bede wiecej narzekal, bo faktycznie narzekania tego jest sporo. Jest juz duzo lepiej i mimo, ze ciagle poprzedni wyglad (ale tylko o wyglad mi chodzil, bo ja akurat nie czepiam sie funkcjonalnosci, gdyz ta, jak dla mnie przynajmniej, nie zmienila sie specjalnie) podobal mi sie troche bardziej, to ten obecny juz mnie nie razi. Moze niedlugo zacznie mi sie nawet podobac ;) |
Hmnnn, tak sobie patrze na to przeniesione "info" o aktualnym stanie
usera na forum i ikonki komunikatorów ... nie lepiej je kopnać w lewo? ;) Tak pod wypowiedzią (nie tam gdzie były pierwotnie!) :) |
Ilość załączników: 1
dajcie moze teleport wyzej, tak zeby byl na rowni z pozycja 'Twoje uprawnienia' ;)
aha... no i jeszcze ta pomniejszona czcionka, ale teraz dodatkowo w podgladzie odpowiedzi, wyrownajcie to jesli mozna ;) |
czy mi ste zdaje czy to forum dziala wolniej? przynajmniej u mnie na operze (na 2 kompach) dziala wolniej niz to stare forum.
|
Tam na dole gdzie jest zaznaczone na której stronie jesteśmy nie jest potrzebna kursywa i te nawiasy. Wystarczy, że jest zmienione tło. Chociaż można jeszcze pogrubić numer bierzącej strony.
|
Cytat:
Pozdrawiam Misiek4 |
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam Misiek4 |
hmm... cy mi sie wydaje czy 'cytaty' sie pomniejszyly :ysz: wieksza czcionke dajcie!
i jesli mozna, to przesuncie ikony (widoczne w zalaczniku) w lewo - old style ;) |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:05. |