![]() |
Co do nierówności to np. u mie na Operze raz są a raz ich nie ma, a jak się pojawią to wystarczy odśwież żeby wszytko wróciło do normy.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam Misiek4 |
Kolejny bug.
Dodalem jeden plik a na dole jest jeszcze jedna ramka - tak jakby był dodany kolejny plik - takowego niema i nie było |
A tu gdzieś ucieło kawałek pionowej linii miedzy tematem a autorem.
|
Cytat:
Ikonki komunikatorów i ikonka dośtępności powinna być tak jak w starszej wersji tzn wyrównana do lewej. No i te nierówności: |
Ilość załączników: 1
misiek4: Rozjaśnij górę zaraz pod logo, za ciemno tam jest.
Rozjaśnij jeszcze trochę dół, tak aby "wszystkie czasy..." i "powered by..." były jaśniejsze :) Przy DODAWANIU i EDYCJI zmien Twoje Uprawnienia na center i tak żeby było tak jak na załączniku. Okno dodawania załączników ma za duże to logo ... No i ten teleport przy czytaniu wątku przenieś wyżej (nad stylami)! :jupi: P.S. 1MB na załączniki to (imho) za dużo, a co obniżenia podpisu - walcz! |
Cytat:
jak myslisz, czy Twoja wypowiedz wniosla cos do dyskusji, poza tym, ze powiedziales, ze nowe forum jest *****ne? nie sadze... |
Cytat:
Patrixs: do 1 MB ? nie za duzo ? Matteo: jak bardzo mam je rozjasnic ? MacGyver: teoretycznie podpis powinien wyladowac na dole, ale z jakichs dziwnych powodow nie dziala: style="vertical-align: bottom" Y@nkee_PL: no tak, przekombinowalem :) Pozdrawiam Misiek4 |
Ilość załączników: 1
dosyc zabawna sytuacja, zwinalem okienko 'Uprawnienia', jak to teraz rozwinac ??? :D
|
Jeszcze coś, zakładając że wątek nie będzie miał 300 stron, to można wystawić
wszystkie strony na tzw. widok, nie chować ich jak np. teraz "2" ewentualnie zostawić przy którejś juz stronie zamiast "1" to "Pierwsza" i dalej "Ostatnia" ;) Zauważayłem, że "TWOJE UPRAWNIENIA" w edycji postu można wycentrować, natomiast już na stronie pod "SZYBKĄ ODPOWIEDZIĄ" wszystko wygląda lepiej, tylko TELEPORT dajcie nad zmianą stylu :) BTW: I w edycji odpowiedzi zlokalizujcie przycisk "PREVIEW CHANGES". |
Ilość załączników: 4
widze, że zmiany idą w dobrym kierunku. podoba mi się styl vbulletin.
mam tylko drobne ale... |
Cytat:
|
Proszę jeszcze raz o rozjaśnienie podpisów ...
Czarne dość często zlewają się z tekstem prawidłowym, a i ciekawie to nie wygląda :) Szukam dalszych zmian i przygotowuje kolejne :D |
Czy istnieje możliwość zwiększenia limitu uploadowanych plików z 500KB na np. 1MB ??
THX |
Teraz mi sie podoba :).
Na poczatku (zaraz po zmianach) jak tutaj wszedlem to nie bylo za ciekawie, wszystko sie ze soba zlewalo, niebieska czcionka itp. Ale teraz widze poprawe. Brawo! Oby tak dalej, zeby bylo jeszcze lepiej :). Ps. Te pole, na gorze, w ktorym jest m.in. 'witaj xxx' i te drzewko 'Forum CDRinfo.pl > Forum > Propozycje, sugestie, błędy forum....' jest w/g mnie za ciemne. Moglby tam byc inny kolor, np. zolty ;). |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:05. |