![]() |
widzę że pojawiły się strzałki przy topicach (przejdź do pierwszego postu) :)
Myślę że są niepotrzebne bo klikając na tytuł topicu to i tak przekierowywani jesteśmy na pierwszy post automatycznie :) więc po co strzałka więcej. pozdro paja ;) |
Witam
Nawiazujac do poprzedniej wypowiedzi informuje, ze powstaly nowe style, ktore czekaja na Wasza krytyke: cdrinfo dark beta - wersja beta z utworzona w ciagy 3 godzin - zalecana wieczorami ;) cdrinfo mini - wersja ze zmniejszonymi czcionkami, oraz poprawionym kontrastem pomiedzy tlem a czcionkami Uprzejmie prosze o wskazowki i opinie :) Pozdrawiam Misiek4 |
Widze, że doszło parę nowych stylów:
* cdrinfo.pl beta (całkowicie inne kolory ale zapowiada się obiecująco ale jest jeszcze mnustwo błedów, no a koloru żółtego będzie do groma ;) ) * cdrinfo.pl matteo |
Aj no tak stare przyzwyczajenia (że była na dole) jeszcze raz sorry za zamieszanie ;)
|
Cytat:
Pozdrawiam Misiek4 |
ok jeszcze jedno znikneła wyszukiwarka czy mi się zdaje???
|
Cytat:
Pozdrawiam Misiek4 |
podpisuję się pod tym obiema nogami... :D
|
A i jeszcze fajnie by było gdyby na dole stronki można by zobaczyć kto przegląda dany dział forum
|
Cytat:
|
Mialbym jeszcze jedna propozycje, ktora ostatnio przyszla mi do glowy. Co prawda w poprzedniej wersji forum nie bylo czegos takiego, ale czemu by nie wprowadzic tego teraz. Otoz, kiedy ktos odswieza stare dyskusje, nie raz zdarzala mi sie sytuacja, ze zaczynalem czytac watek od poczatku, majac tylko dziwne poczucie dejavu ;). A kiedy zauwazalem, ze to stary post, zaczynalem szukac, gdzie zaczynaja sie wypowiedzi umieszczone dzisiaj lub wczora. Warto by w jakis sposob wyraznie je oznaczyc, np. poprzez zwykle pogrubienie czcionki. Ulatwilo by to troche nawigacje.
|
moze jakos cie wylogowalo i zalogowalo i przez co miales takiego bleda ???
|
No kurcze u mnie już też w porządku ale niewiem co było źle :sciana:
|
Ilość załączników: 1
u mnie tez ok z ta sprawa
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:40. |