![]() |
To moze inaczej. Jezeli ktos z Was np. MacGyver ma ochote stworzyc swoj styl prosze o info :) Narzedzia do tworzenia sa dostepne online. :)
Pozdrawiam Misiek4 |
Drak też m i sie podoba. Tylko jakoś okno edycyjne wnerwia bo na jasnym tle pisze się białą czcionką;)
No i jeszcze tekst jest wysrodkowany w oknie edycyjnym |
a mnie sie podoba dark, tylko okienko do edycji trzeba dopracowac :) bo nie widze, co pisze ;)
|
A tak własiwie to można by połąłczyć style "standardowy" i "mini".
Kolorystyka z pierwszego (LINKI: niebesko-blady kolor czcionki) a mniejsza czcionka z drugiego :) |
Podkreslenie jakos tak niebardzo pasuje bo wszystko sie zlewa (ale narzekam..;) )
Najlepiej jakby to był Bold ale w innym kolorze - tak jak jest to w domyslnym stylu forum.....tak mi się wydaje. Pronowałbym też zrezygnowanie z napisu "Przyklejone" - wystrczy sama ikonka z prawej strony. |
A moze zrobic linki z podkresleniem, ale bez uzycia BOLDa ?
Pozdrawiam Misiek4 |
A teraz ? :)
Pozdrawiam Misiek4 |
Cytat:
;) |
Cytat:
Pozdrawiam Misiek4 |
Mam pytanko co do stylu cdrinfo.pl ciemny:
Jaki jest kolor tła w postach - chodzi mi o RGB ?? Przyda sie do tła obrazka w podpisie:) A co do kolorystyki w stylu mini to przydałaby sie tak jaka była w standardowym cdrinfo.pl. W tej aktualnej nie da rady rozróznić tekstu napisanego pogrubioną czcionką od tekstu z linkiem (dopuki się nie najedzie na niego). Pomysł ze zmniejszeniem czcionki jest :spoko: |
Cytat:
Pozdrawiam Misiek4 |
nowe żółte strzałeczki
zdecydowanie dla mnie zmiana niebieskich ładnych strzałek pasujących do całego stylu forum na jakieś zółte na moje nie pasujące była błędem.
To taka moja mała uwaga, ale one nie pasują na moje, tamte były i było OK. pzdr |
Cytat:
brawo! ;) |
Hmm, co do stylu mini bardzo mi sie podoba, bede go uzywal od teraz na stale :)
|
Cytat:
Pozdrawiam Misiek4 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:20. |