Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Nowa wersja forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/nowa-wersja-forum-31631/)

Misiek4 08.03.2004 00:17

To moze inaczej. Jezeli ktos z Was np. MacGyver ma ochote stworzyc swoj styl prosze o info :) Narzedzia do tworzenia sa dostepne online. :)

Pozdrawiam
Misiek4

MacGyver 08.03.2004 00:14

Drak też m i sie podoba. Tylko jakoś okno edycyjne wnerwia bo na jasnym tle pisze się białą czcionką;)
No i jeszcze tekst jest wysrodkowany w oknie edycyjnym

Bartez 08.03.2004 00:08

a mnie sie podoba dark, tylko okienko do edycji trzeba dopracowac :) bo nie widze, co pisze ;)

MacGyver 08.03.2004 00:00

A tak własiwie to można by połąłczyć style "standardowy" i "mini".
Kolorystyka z pierwszego (LINKI: niebesko-blady kolor czcionki) a mniejsza czcionka z drugiego :)

MacGyver 07.03.2004 23:51

Podkreslenie jakos tak niebardzo pasuje bo wszystko sie zlewa (ale narzekam..;) )
Najlepiej jakby to był Bold ale w innym kolorze - tak jak jest to w domyslnym stylu forum.....tak mi się wydaje.

Pronowałbym też zrezygnowanie z napisu "Przyklejone" - wystrczy sama ikonka z prawej strony.

Misiek4 07.03.2004 23:01

A moze zrobic linki z podkresleniem, ale bez uzycia BOLDa ?

Pozdrawiam
Misiek4

Misiek4 07.03.2004 22:58

A teraz ? :)

Pozdrawiam
Misiek4

MacGyver 07.03.2004 22:47

Cytat:

Napisany przez Misiek4
W ktorym miejscu nie da sie odroznic koloru tekstu od koloru linka ?

Na przykład tutaj (obrazek niżej). Napis Przyklejone oraz obok link z tytułem odsyłający do danego topiku. Oba te teksty niby niczym się nie róznią - diabeł tkwi w szczegółach - jeden jest zwykłym pogrubionym tekstem a drugi linkiem
;)

Misiek4 07.03.2004 19:26

Cytat:

Napisany przez MacGyver
A co do kolorystyki w stylu mini to przydałaby sie tak jaka była w standardowym cdrinfo.pl. W tej aktualnej nie da rady rozróznić tekstu napisanego pogrubioną czcionką od tekstu z linkiem (dopuki się nie najedzie na niego). Pomysł ze zmniejszeniem czcionki jest :spoko:

Kolor to #413937 lub R-65, G-57, B-55. W ktorym miejscu nie da sie odroznic koloru tekstu od koloru linka ?

Pozdrawiam
Misiek4

MacGyver 07.03.2004 19:11

Mam pytanko co do stylu cdrinfo.pl ciemny:
Jaki jest kolor tła w postach - chodzi mi o RGB ??
Przyda sie do tła obrazka w podpisie:)

A co do kolorystyki w stylu mini to przydałaby sie tak jaka była w standardowym cdrinfo.pl. W tej aktualnej nie da rady rozróznić tekstu napisanego pogrubioną czcionką od tekstu z linkiem (dopuki się nie najedzie na niego). Pomysł ze zmniejszeniem czcionki jest :spoko:

Misiek4 07.03.2004 17:30

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
zdecydowanie dla mnie zmiana niebieskich ładnych strzałek pasujących do całego stylu forum na jakieś zółte na moje nie pasujące była błędem.
pzdr

W stylu cdrinfo zostaly oryginalne, w cdrinfo mini zmienilem na mniejsze w kolorze pasujacym do calosci - przynajmniej tak mi sie wydaje :)

Pozdrawiam
Misiek4

CIAPEK 07.03.2004 12:31

nowe żółte strzałeczki

zdecydowanie dla mnie zmiana niebieskich ładnych strzałek pasujących do całego stylu forum na jakieś zółte na moje nie pasujące była błędem.
To taka moja mała uwaga, ale one nie pasują na moje, tamte były i było OK.
pzdr

Macio.Men 07.03.2004 02:07

Cytat:

Napisany przez ThanatoS
Hmm, co do stylu mini bardzo mi sie podoba, bede go uzywal od teraz na stale :)

Ja też :). Tak niby nic się nie zmieniło, a jednak :).

brawo! ;)

ThanatoS 07.03.2004 01:24

Hmm, co do stylu mini bardzo mi sie podoba, bede go uzywal od teraz na stale :)

Misiek4 07.03.2004 01:01

Cytat:

Napisany przez paja
widzę że pojawiły się strzałki przy topicach (przejdź do pierwszego postu) :)

Myślę że są niepotrzebne bo klikając na tytuł topicu to i tak przekierowywani jesteśmy na pierwszy post automatycznie :) więc po co strzałka więcej.

Strzalki byly - zmienil sie tylko ich wyglad (zostaly pomniejszone). A tak apropo, to poprosilbym o zmiane Twojego podpisu, 60 kilobajtow to lekka przesada (nie wspominajac o rozmiarze).

Pozdrawiam
Misiek4

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:20.