![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Uwagi co do niektórych tematów poruszanych na www.cdrinfo.pl
Od kilku dni zauważyłem, że niejaki Gregg na stronie głównej zajął się wychowywaniem (lub jak ktoś woli polityką)
forumowiczów i czytelników www.cdrinfo.pl. Jeszcze artykuł o TVP mogłem znieść choć uważam go za nieporozumienie, bo można znaleźć wiele innych tego typu przykładów np. płacimy podatki na służbę zdrowia, a musimy leczyć się prywatnie, płacimy na szkolnictwo, a trzeba płacić dodatkowo na korepetycje bo nasze dzieci nic nie umieją po państwowej szkole itp. czyli nie możemy wymagać, a musimy płacić czy chcemy czy nie. Tylko czy do tego ma służyć www.cdrinfo.pl, jeżeli ktoś już nie może wytrzymać to jest off-topic lub śmietnik. Następnie nowy filozoficzny artykuł o piractwie już drugi tego autora, dzisiaj trzeci o internecie (akurat związany szeroko z tematami forum). Dla wszystkich tych artykułów skarbnicą wiedzy okazała się Gazeta Wyborcza i to mnie zażenowało. Myślę, że jest wiele innych ciekawych stron z których można zasięgać informacji oraz je korygować u źródła, niż www.gazeta.pl. Korzystanie z jednego źródła (i to nie specjalistycznego) powoduje, że z forum technicznego robi się polityczne zupełnie niepotrzebne. W każdym bądź razie nie chciałem czekać na czwarty artykuł z Gazety np. o alkoholiźmie młodzieży, który powoduje piractwo, bo młodzież wydaje pieniądze na alkohol i dlatego nie ma ich na programy, gry, filmy i muzykę legalną. Trochę szacunku dla nas i dla siebie panowie i panie! Chyba forum nie powinno być tubą partii demokratycznej czy PO oraz mieć adres www.gazeta.cdrinfo.pl. Pozdrawiam wszystkich łącznie z Greggiem. Ostatnio zmieniany przez para : 11.04.2006 o godz. 11:57 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|