Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Zliczanie postów - OFFTOPIC (https://forum.cdrinfo.pl/f10/zliczanie-postow-offtopic-32456/)

Majonez 19.03.2004 02:10

Cytat:

Napisany przez yahol
Oj, Majonez, Majonez!

Na codzień per Majonez zwracają się do mnie tylko ci którzy coś dla mnie znaczą. Korzystaj póki możesz z przywilejów Internetu.

Cytat:

Napisany przez yahol
Nabyles zlych nawykow.

Mylisz się - ja się już taki urodziłem, i nie zmieniam się jak chorągiewka na wietrze w przeciwieństwie do niektórych.

Cytat:

Napisany przez yahol
To tak jest, kto z kim przestaje takim sie staje.

Nie wiem z kim Ty przestajesz. Ja przebywam wśród ludzi inteligentnych i wykształconych - niestety w internecie mamy niewielki wpływ na to jakich ludzi spotykamy.

Cytat:

Napisany przez yahol
Moze zrozumiesz, moze nie.

Nie.

Cytat:

Napisany przez yahol
Wisi mi dokladnie i le mi dales reputacji.

z dokładnością do 3 cyfr po przecinku -10000.

Cytat:

Napisany przez yahol
To swiadczy tylko o tobie.

Nie. To co napisałeś w komentarzu świadczy tylko i wyłącznie o Tobie. Czekałem na wypowiedzi innych osób. Wiedziałem, że będą Cię bronić właściwie dla zasady. Szkoda, że wiele osób zapomniało jaki jestem i wychodzą z założenia, że jeżeli ktoś jest adminem lub modem to jest zły. Ten los spotkał prawie wszystkich, którzy parali się moderowaniem tego forum. Mnie na szczęście większość przykrych rzeczy ominęła. Może dlatego, że byłem pierwszym moderatorem tego Forum. Wystarczy wspomnieć Sida, nieocenioną osobę, która pomogła wielu a jego wiedza jest wielokrotnie większa niż wielu innych razem wziętych (wliczając to także mnie do czego przyznaję się bez żadnego wstydu). Niestety szybko zapomniano jego zasługi "walcząc" z nim w imię jakiś zasad, wymyślonych zasad. No ale czego się spodziewać, w końcu jesteśmy Polakami i jak nie ma wojny to się nawzajem wykańczamy.
Kończąc moją wypowiedź.

Jesteś skończonym typkiem, któremu się wydaje, że jest niewiadomo jak ważny. Mniemanie o sobie masz tak wielkie, że ledwo się mieścisz w swojej skórze. Poza tym masz pecha, okazało się iż admini widzą od kogo dostali minusy. Ale to nic, bo prawidziwym Twoim nieszczęściem jest to, że zacząłeś z nieodpowiednią osobą - ze mną. I uwierz mi nawet gdybym nie był adminem wolałbyś mnie nie znać. Do tej pory tylko kilka osób zirytowało mnie tak jak Ty. A jeżeli ktoś doprowadził mnie do tego może być pewien, że nie zapomnę mu tego (taki już urok osobisty mojego znaku zodiaku). Pilnuj się więc bo nie znasz dnia i godziny kiedy z najwyższą przyjemnością odwdzięcze Ci się i do z nawiązką. Choćby była to ostatnia rzecz jaką zrobię na tym Forum. Zdaję sobie sprawę, że reszta użytkowników zje mnie wtedy żywcem. Trudno widocznie taki los spotyka prędzej czy później każdego, który podejmuje się czegokolwiek tutaj.

Cytat:

Napisany przez yahol
Pozdrowienia.

A ja szczerze nie pozdrawiam.

A do pozostałych użytkowników. Nie mam zamiaru wykorzystywać moich tzw. przywilejów. Chciałem coniektórym tylko uzmysłowić, że nie zawsze ci, których tak bronicie zaciekle mają rację. Warto zadać sobie minimalną ilość trudu i spróbować dowiedzieć się dlaczego? za co? Boicie się zapytać tutaj to napiszcie na PM albo maila. Ale nie brońcie wszystkich zawsze. Bo może się okazać, że nie macie racji. A osoba, która tak zaciekle bronicie jest w rzeczywistości chamem.

Cześć osób chyba to zauważyła. A przynajmniej mam taką nadzieję.

Serdecznie pozdrawiam wszystkich innych Forumowiczów.

PS. Panu Yaholowi zaraz przywrócę stan "dorobku" pozytwnych opini.
Więc nie musicie na siłę przywracać mu "dobrego" wizerunku.

CIAPEK 19.03.2004 01:08

Cytat:

Napisany przez czero
U mnie tak samo nie ma takiej kolumny jest "data", a pozniej "comment".
Czemu?

to chyba przywilej tylko adminów, ja informuje, że tak nie mam.

btw, niech niektórzy wyloozują. amen

yahol 19.03.2004 00:48

Cytat:

Napisany przez Majonez
wiedzialem ze tak bedzie

zerknijcie zatem na to (ja pozostawiam to bez komentarza sami ocencie kto co i jak a skoro piszecie ze ujemne sa fee to...)

Oj, Majonez, Majonez!
Nabyles zlych nawykow.
To tak jest, kto z kim przestaje takim sie staje.
Moze zrozumiesz, moze nie.
Wisi mi dokladnie i le mi dales reputacji.
To swiadczy tylko o tobie.
Pozdrowienia.

czero 18.03.2004 23:58

Cytat:

Napisany przez MacGyver
hmmm... dlaczego u mnie nie ma kolumny "Napisany przez"????

U mnie tak samo nie ma takiej kolumny jest "data", a pozniej "comment".
Czemu?

czero 18.03.2004 23:53

Cytat:

Napisany przez MacGyver
No to sorry czero bo ja dorzucam garsć włosów łysego i skarpeta z prawej nogi mojej teściowej;) :D Co Ty na to?? ;) :D

Kurde, coraz mniej funduszy na przebicie, niedlugo bede musial brac z zaskorniakow, ale czego sie nie robi dla reputacji. Hmm, zobaczmy, dorzucam do twojego jeszcze uzywana gume do zucia, noge od taboretu z kuchni i 2 kilo tynku ze sciany ;):D

Cytat:

Napisany przez yahol
MacGyver & Czero:
-oczekuje na przeylke z 1 kg cukru od kazdego.
Ziemniaki w ilosci 8kg - przechowajcie do okresu jesienego. (mam ciepla piwnice)

Poczta Polska nie chce mi wyslac cukru, ani ziemniakow, bo boja sie ze jestem jakims terrorysta. Jutro sprobuje wyslac kurierem ;).

Cytat:

Napisany przez MacGyver
..::Update at 2134 ZULU::..
Cholera, kartofle mi się kończą ;( Chyba zaraz czero przejmie biznes;)

Ja jeszcze z kilogram kartofli mam, ale to musze dla siebie zostawic. Na razie staram sie wyslac obiecane kartofle + cukier yahol'owi, ale cos poczta zamula, moze kurierem da rade??? ;).

MacGyver 18.03.2004 22:14

Cytat:

Napisany przez pawelblu

Wyslij PRIORYTETEM.

...i tak Poczta Polska marudzi mi przy wysyłaniu kartofli zwykłą przesyłką...wiec nie chcę nawet ich prosić o priorytet :D

..::Update at 2134 ZULU::..
Cholera, kartofle mi się kończą ;( Chyba zaraz czero przejmie biznes;)

MacGyver 18.03.2004 22:11

Cytat:

Napisany przez Majonez
wiedzialem ze tak bedzie

zerknijcie zatem na to (ja pozostawiam to bez komentarza sami ocencie kto co i jak a skoro piszecie ze ujemne sa fee to...)

hmmm... dlaczego u mnie nie ma kolumny "Napisany przez"????

paja 18.03.2004 22:06

Cytat:

Napisany przez Majonez
wiedzialem ze tak bedzie

Aha teraz już rozumiem szczególnie ten comment szczerze dobijający :) sory jeśli chodzi o mnie ;) myślałem że to bez powodu nayahola poszło tylo negatywów :|

>>>>>>>>>
a propo ja np nie mam takiego czegoś "napisane przez" i nie wiem kto mi dał komentarz

pawelblu 18.03.2004 21:53

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Inforuje wszytskich, że w nabliższym czasie przesyłki z cukrem i kartoflami będą docierały z opuznieniem (ok. 10 dni) - bo kochana Poczta Polska nie nadąża z tymi kartoflami;) :D
Jeszcze raz przepraszam Was za powstałe kłopoty;) - mam nadzieje, że nie stracilem zaufania u tych do których kartofle jeszcze nie dotarły?? ;) :D
...

Wyslij PRIORYTETEM.

Majonez 18.03.2004 21:36

Ilość załączników: 1
wiedzialem ze tak bedzie

MacGyver 18.03.2004 21:22

Cytat:

Napisany przez cana
to ile reputacji mozna dać w ciągu doby? 2?

Pięc. Jedną tej samej osobie (?????)
Cytat:

Napisany przez cana
...czy jest jakiś licznikczek przy minusowaniu? :)

Spojż na yahol-a;) liczniczek
a repuyacji samemu sobie nie da się dodać.

paja 18.03.2004 21:21

@cana nie nie da sobie dodać reputacij pokazuje się ile masz punktów i jaka jest opinia postu np. lekko pozytywny

Czy jest różnica punktów dodanych jak ktoś ma pozytywa z opisem dodatkowym ???

Panowie co wy z yaholem zrobiliście ???
$edit
hejo a propo yahola ja staję po jego obronie nie wiem czy od zwykłych userów dostał tyle negatywów jeśli to sprawa modów to klapa bo robi się coś takiego jak ubustwianie ich yahol nie robił tego i looknijcie na jego licznik hmmm każdy ma swoje zdanie i jeśli jest przeciwstawne do zdania modów to niech nie wykorzystują oni swojej ''boskiej'' mocy do "zaatakowania" yahola!
jeszcze raz mówie kazdy ma swoje zdanie (co pewnie już wiecie i wiedzieliście :)) np. ja teraz powiedziałem swoje i mam nadzieję że nie dostanę za to masy negatywow !

pozdro
paja ;)

cana 18.03.2004 21:17

to ile reputacji mozna dać w ciągu doby? 2? i znów bgn się nie załapał :( ale pedros i yahol się załapali :)
BTW to z minusem u yahola to IMO "ciut" nieładnie

pozdro
ps testował ktoś czy można sobie samemu bić na minus i czy jest jakiś
licznikczek przy minusowaniu? :)

MacGyver 18.03.2004 21:15

Inforuje wszytskich, że w nabliższym czasie przesyłki z cukrem i kartoflami będą docierały z opuznieniem (ok. 10 dni) - bo kochana Poczta Polska nie nadąża z tymi kartoflami;) :D
Jeszcze raz przepraszam Was za powstałe kłopoty;) - mam nadzieje, że nie stracilem zaufania u tych do których kartofle jeszcze nie dotarły?? ;) :D

..:Update:..
@bgn - kartofle w drodze (już wysłane) ;) Ale nie odpowiadam za ich stan przy odbiorze, więc reklamacji nie będzie;)

MacGyver 18.03.2004 21:11

Cytat:

Napisany przez czero
Ehh, niech strace, do tych 4 kilo i opakowania cukru dorzucam 21 jajek prosto od kury i na pol zuzyty ketchup za kazda reputacje :D. Ale to moja ostateczna cena, inaczej pojde z torbami ;):D.

No to sorry czero bo ja dorzucam garsć włosów łysego i skarpeta z prawej nogi mojej teściowej;) :D Co Ty na to?? ;) :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:10.