![]() |
Cytat:
Tak sobie tylko napisałem;) :piwo: |
Cytat:
a ja wyliczylem ile to daje -jeden klik 4 chyba punkty, bo rano mialem 20 czegos - a teraz mam 24 czegos - niech ktos mi da w druga strone to bedzie wiadomo ile sie odejmuje. Pedrosie teraz musze zrobic druga kartke ile komu i za co - no to juz zupelnie nie bede mial czasu na czytanie postow |
[QUOTE=Majonez]@
@bgn po raz drugi - nie tak latwo mnie zniechecic powinienes o tym pamietac ale jak widac zapomniales - szkoda ************************** i ty Brutusie ...potrzymuję cie jak mogę .. fakt nie bezinteresownie ( ale przestawiłem sie na wolnorynkowe warunki) - bo mi sie ta tarcza z napisem CDR GURU Malkontent w pinkkolrze marzy ( szczególnie to GURU mnie bierze) ( za np.26 pochwał), a i Brzuszek mógłby sie załapać nie liczac innych kolegów z rocznika 2001 |
@bgn o Justynke to ty sie nie martw - tak wspaniala osoba nie musi nawet nic mowic a orderek jakis dostanie za sam fakt bycia na forum - z tym ze sadze iz nawet brylanty to za malo
@nol - zwroc uwage ze ankieta jest o LICZNIKACH a nie o reputacjach czy orderach @bgn po raz drugi - nie tak latwo mnie zniechecic powinienes o tym pamietac ale jak widac zapomniales - szkoda @Pedros - nie powrocil - bylem tu zawsze :D i wszedzie - a moderatorzy byli potrzebni bo to juz nie dla mnie - zreszta mysle ze z korzyscia dla wielu osob :P |
Cytat:
|
Wg mnie jak były kiedyś dwa liczniki to bylo git, ale tak też jest dobrze.
Jedno jest pewne licznik zostać musi. Ja osobiście kiedyś udzielałem sie częściej w działe CD-R niż w innych. Teraz też tam zaglądam ale jakoś wole pzeglądac dział OFF-Topic. |
Ilość załączników: 1
A to znów co?
|
Cytat:
Yahol - też zacząłem od końca listy :) szkoda tylko, że bas będzie na końcu i... brzuszki zaraz zaraz - wykorzystam metodę wstępująco-zstępującą ... i w ten sposób... bgn-owi poprawiłem reputację :) |
[QUOTE=yahol]Achchch.... :buu: jak mi smutno sie zrobilo :buu:
Krzywdza nas na tym forum. Reputacji nie daja :buu: Mundurkow nie chca :buu: Smutkiem wieje i zimny, wrecz lodowaty, wiatr historii wieje przez ten topic :blee: *********************** :( masz rację - jeszcze mi konto się zablokowało - fakt, ze niekoniecznie było moje nie przeszkadzał mi do tej pory na korzystanie z niego, a dzisiaj null. Ale może od przyszłego tygodnia wszystko wróci do normy. Ide robić kartke na - bo pogubilem sie w "reputacjach" dokładnie |
Cytat:
Majonez powrócił :) I po co były wybory moderatorów? ;) co do orderów - zawsze znajdzie się jakiś sposób, żeby wyróżnić "wyróżniające się" osoby - ten może być jednym z nich pamiętaj tylko, że pewnie znajdą się głosy takie "a dlaczego ja nie dostałem?" || |
Yahol nie martw się - po wypowiedzi bgn odnośnie różowej tarczy na czapeczce Majonez na pewno nie zrezyguje z odznaczeń. Tobie przypadnie odznaka z osiołkiem :) Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi :)
//edit - widzę że topic przekształcił się w derby starych userów :) |
Achchch.... :buu: jak mi smutno sie zrobilo :buu:
Krzywdza nas na tym forum. Reputacji nie daja :buu: Mundurkow nie chca :buu: Smutkiem wieje i zimny, wrecz lodowaty, wiatr historii wieje przez ten topic :blee: Ach... slow szkoda i klawiatury naduzywac...... Nawet wstretny worm gdzies sie ukryl i literek nie podjada.... Ech, dolo, dolo...... |
Cytat:
Dzięki Tobie wreszcie mi odblokowali konto ;) i weszło :D |
Cytat:
no wiesz co...tego się po tobie nie spodziewałem - jak przymknąłem oczy =to już siebie widziłem ze śliczną pinkt-tarczą na czapce - a tak zniechęcony Majonez oleje to ( Majonez - cofnij to co powiedziłeś -że tylko mnie się wszystko nie podoba). Tak czy inaczej smutno mi się zrobiło :'( |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:17. |