![]() |
Cytat:
fakt - brzydka zabawa w stosunku do Yahola. Miodziowe raczej nie - pozostaja admini Jawni ( 1 sztuka jak czytam) i reszta towarzystwa gmerajaca w forum. Przestało to mi sie podobac - bo tajniaków nie lubię :smutny: |
Cytat:
I widzę, że tanio nie będzie. Tu zaraz 1 reputacja będzie chodzić po worku kartofli, worku cukru i kracie browaru. :D ps. Chyba któryś admin or masakrator bawił się Twoimi reputacjami. No bo inaczej jak mógłbyś dostać 500 szybkich? O ile rozumiem zabawy z "plusami" u coniektórych, o tyle zabawy z "minusami" są FE. Zdecydowanie FE. :P :P :P :P :P |
Cytat:
A opis Yahola przy kropkach mnie powalił :D Wogóle jak wyglądają te bobki królicze hehe. |
no i widzisz - yahol jest tu z lekka niepopularny ...
|
Cana & Pedros - zablokowali mnie! Nie moge nic wam dodac, ni reputacji ni orderu.
MacGyver & Czero: -oczekuje na przeylke z 1 kg cukru od kazdego. Ziemniaki w ilosci 8kg - przechowajcie do okresu jesienego. (mam ciepla piwnice) Majonezowi probowalem ujac reputacji - zobaczymy. Napisalem wyraznie: Majonezowi nie mnie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
dziekuje
|
Cytat:
|
a mozna wiedziec gdzie pisze kto dal -+ i za co ??
|
Cytat:
|
...przypominam.....kilo kartofli;) :D :D
|
Hehehe - reputacje sa z nami tak krotko a juz tyle zainteresowania wsrod uzykownikow wywolaly :) - oplacalo sie wiec dac im szanse :)
|
@bgn. qrde system mi nie pozwolił Ci dodać jeszcze kropka jednego :(
|
Cytat:
Daje kilo ziemniaków za reputację;) Za 5 reputacji dziennie od tej samej osoby jedno kilo ziemniaków gratis. Pokrywam koszty przesylki;) (Poczta Polska) :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:07. |