![]() |
Witam!Jak paczowac gry na.Dziękuje z góry!!!
|
na to tak. na nie inaczej.
|
Ja ogólnie mam taki problem, który pojawił się niedawno z grami z ostatnich miesięcy (same nowości)
- Posiadam starszą konsole z przeróbką iXtrime v1.5 - gry patchuje programem 3rd.wave.patch - gry nagrywam CloneCD, podczas nagrywania nie występują żadne błędy wcześniej nagrywałem gry i działały bez najmniejszych problemów. jedyne co się zmieniło to płyty na jakich nagrywam, ale może też nie dokońca bo wcześniejsze gry działają dobrze. (suprapoint) czy ktoś jeszcze ma taki problem?? |
No i tak nagrywarka zmieniona na LG GH-22LP20 i teraz lepsze jaja. Po pierwsze nie da się zmniejszyć prędkości do 2,4 (najmniejsza prędkość to 4) a drugie jak wypali płytę (w ImgBurn - wszystko pozmieniane tak jak pwinno LB 1913760) to mi pokazuje w boxie "Odczytaj płyte DVD" i w ogóle jakby gry nie widział :/ a wiem że jest dobra i z poprawnym plikiem dvd. Ludzie co tym razem bo wydałem już majątem na nagrywarkę i płyty a dalej lipa :sciana::sciana: Poniżej screen z notatnkia img
http://i36.tinypic.com/730568.jpg |
Cytat:
|
Mam problemik
mam dość starego xboxa ,przerobionego ..nagralem gears of war 2 na DL gdy wkladam plyte do xboxa on jej nie widzi ,napisane jest ,ze jest pusta..mam .iso i .dvd i nie wiem czemu nie dziala
|
Xbox nie uruchamia gier z Xbox 360. ;]
|
Witam. Chciałbym dowiedzieć się jak zmienić booktype i na jaki . Czytałem w tym temacie, że jeżeli x-klocek posiada napęd Hitachi-LG potrzeba zmiany booktypu . Nie mam pojęcia jak to zrobić. Z góry dziękuje za odpowiedź.
|
W ImgBurn jest taki obrazek książki. Wybierasz Twoją nagrywarkę i ustawiasz DVD-ROM.
|
A jeżeli w opcjach mojej nagrywarki nie ma DVD-ROM ? Mam tylko DVD+R , DVD+RW oraz DVD+R DL . Co w tym przypadku zrobić. Jestem zielony jeżeli chodzi o nagrywanie gierek na x360 więc z góry sorki za może i dla reszty noobskie pytania ;]
EDIT: Ustawiłem Lb 1913760 a podczas próby nagranie wyświetla : Cannot set the layer break position when burning DVD-R DL media. Nie znam się więc niewiem czy powinno wyświetlać ten komunikat gdy LB jest ustawione ręcznie. |
Jakim cudem mam ten temat w prenumeratach? :O
Berioooon! Ty draniu! :sciana: |
A co? Przecież nagrywanie gier na X360 to temat arcy ciekawy. :D
//nie wiem, do Barteza z tym nie do mnie ;p Ja tu tylko sprzątam. Cytat:
2. Nie mam pojęcia. Nie może się nie zgodzić. A może wczytujesz obraz z *.dvd/*.mds? Tam są już wpisane LB i może dlatego nie zgadza się na Twój. |
Witam
Mam problem z nagywaniem gier więc postanowilem napisać. Posiadam obraz gry dla xbox 360 który przepuściłem przez program abx gdzie wszystko sie zgadzało i program nie wykrył żadych problemów z obrazem płyty. Moja nagrywarka to TSSTcorp CD/DVDW TS-L632D ATA Device. Zaczołem nagrywać CloneCD ustawiłem prędkość na 2,4 i wybralem plik .dvd Program bez żadnych problemów nagral płyte Verbatim DVD +R DL. Jednak przy włożeniu nosnika do xboxa wyskoczył komunikat aby ,,otworzyć naped" płyty wogle jak by nie było. Dodam że mam przerobionego xboxa iX 1.6. Co robie żle prosze o pomoc. |
Nagrywarki Toshiba-Samsung to w mojej opinii bardzo słaby sprzęt. Najmniejszych prędkości też już się nie wybiera przy nagrywaniu.
|
Zgadzam się z tym ale chciałbym wiedziec czemu po własciwym nagraniu płyty xbox jej nie widzi. Chodzi mi o profesjonalną odpowiedz a nie narzekanie na nagrywarke czy płytu. chcem wiedzieć co moge żle robić jeżli wyskakuje mi ,, otwórz napęd"
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:16. |