![]() |
Aha.. co do czarnych plyt, PSX akurat ma taka konstrukcje lasera, ze zawyklych plyt praktycznie nie czai - czy to niebieska, czy zielona, malo ktora daja sie odpalic, za to czarne plyty, odrazu ida. Kup sobie jedna, dwie na probe, nagraj... i sprawdz :) Powinno dzilac.
|
Jutro sie przejde po sklepach i obczaje czy sa u mnie te czarne plytki :) A i zainstalowalem CloneCD i tam moge wybrac predkosc 2x nawet 1x :) sprawdze na rw czy idzie z taka predkoscia a jak tak to problem rozwiazany
|
Cytat:
|
Ehhh a juz sie ucieszylem :P No trudno najwyzej bede biegal do kumpla nagrywac :'(
|
Przeciez jak nagrasz na 4x bedzie wszyko OK. To bzdura ze gry na PSX trzeba nagrywac 1x... ???
|
Ale PS2 ma juz czytnik DVD i przy plytkach CD przy speedzie 2x ostro rzezi (jezeli takim speedem nagrywal moj kumpel - musze sie jeszcze dobrze dowiedziec). Wszedzie tez pisze zeby na PS2 nagrywac gierki na 2x
|
Na PS2 to zasadniczo to sie juz na plytach DVD pali gry.. :)
|
Pali sie pali np. DVDRipy.. Zreszta mi ledwo co na plytki teraz starcza wiec o nagrywarce DVD moge sobie pomazyc
|
Czy jest TU może POWER USER od DVD-R?
Jestem ciekaw opini osoby która wykorzystuje w 100 % nagrywarkę DVD jestem ciekaw jakiej nagrywarki używa i czy kopiował gierki na ps2 , x-box?
|
podsumowując wszystkie twoje pytania o nagrywarki i wymagania to bedziesz musiał sobie kupić dwie - Sony DRU-500 i Pioneera A05 ;)
i nie zadawaj w kółko tych samych pytań, lecz czytaj wcześniejsze posty :czytaj: :czytaj: :czytaj: :czytaj: :czytaj: :czytaj::czytaj: :czytaj: |
Cytat:
|
Cytat:
|
czyli wybrać pioniera? Nie np.Toshibę, LG, itp
|
dla mnie the best jest Sony ale jak koniecznie potrzebujesz kopiować PS2 to weź Pioneera
|
Jest takie przyslowie: "Jesli cos sie nadaje do wszystkiego, to najczesciej nadaje sie do niczego". Tak juz jest, ze jedna nagrywarka dziala lepiej z tym, druga z tamtym. To samo plytki - jedne dzialaja dobrze z X, a psuja sie na Y i odwrotnie. Nie szukaj wiec jednej, do wszystkiego - nie znajdziesz. Tak jak i nie ma komputera "do wszystkiego". Postaraj sie raczej sprecyzowac swoje potrzeby.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:03. |